Τσιτσιπάς και Μπαντόσα θα παίξουν μαζί στο τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα

i

© Instagram

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα θα παίξουν μαζί στο τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι

Γιάννης Λιβανός • 17:23 - 14.12.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα τώρα μαζί και σε γήπεδο τένις! Το ζευγάρι θα έχει την ευκαιρία να παίξει στο μεικτό διπλό στη διάρκεια του τουρνουά επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Τσιτσιπάς και η Μπαντόσα ζευγάρι και στο τένις! Το διάσημο ζευγάρι αναμένεται να συνθέσει ομάδα στο μεικτό διπλό στο World Tennis League στο Άμπου Ντάμπι, που θα γίνει σε λίγες ημέρες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Ισπανίδα σύντροφος του θα παίξουν μαζί στο συγκεκριμένο τουρνουά επίδειξης που θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 24 Δεκεμβρίου στο Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είχαν δηλώσει συμμετοχή στο μεικτό διπλό του Wimbledon. Ωστόσο, η Ισπανίδα τενίστρια αποσύρθηκε από τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού και η αγωνιστική συνύπαρξη του ζευγαριού στο major του Λονδίνου δεν έγινε πραγματικότητα. 

Τη συμμετοχή του γνωστού ζευγαριού ανακοίνωσε με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς λέγοντας αναλυτικά: «Έμειναν οκτώ μέρες ακόμα. Ανυπομονώ να πάρω μέρος με την ομάδα των Kites και να παίξω μεικτό διπλό μαζί με την Πάουλα. Θα τα πούμε σύντομα στο Άμπου Ντάμπι».

Κάπου εδώ να τονίσουμε ότι Τσιτσιπάς και Μπαντόσα διατηρούν σχέση από τον Μάιο του 2023, όταν και είχαν γνωστοποιήσει επίσημα στα social media πως είναι μαζί.

Τσιτσιπάς: «Πηγαίνει καλύτερα ο τραυματισμός, θα πάρει λίγο χρόνο για να επιστρέψω στην κανονικότητα»
ΤΕΝΙΣ

16:26 - 08.12.2023

Τσιτσιπάς: «Πηγαίνει καλύτερα ο τραυματισμός, θα πάρει λίγο χρόνο για να επιστρέψω στην κανονικότητα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε σε ΜΜΕ της Αυστραλίας για την κατάσταση του τραυματισμού του, ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στη ψυχολογία του.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως η σεζόν για τον Τσιτσιπά φέτος αρχίζει στις 2 Γενάρη, με την εθνική ομάδα στο United Cup στο Σίδνεϊ, ενώ μέχρι στιγμής ο Έλληνας τενίστας  δεν φαίνεται να συμμετέχει σε κάποιο άλλο τουρνουά στο ενδιάμεσο διάστημα μέχρι το Australian Open (που θα διεξαχθεί 14-28 Ιανουαρίου). Αυτό γιατί έως  τώρα δεν έχει δηλωθεί συμμετοχή του Τσιτσιπά σε κάποιο άλλο τουρνουά πριν τη μεγάλη συνάντηση τένις στην Αυστραλία.

Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!