Άφησε το τένις και έπιασε το... Only Fans ο Κύργιος: «Η συνδρομή είναι δωρεάν»

Νικ Κύργιος

i

© Intime

Άφησε το τένις και έπιασε το... Only Fans ο Κύργιος: «Η συνδρομή είναι δωρεάν»

Sportal newsroom 19:18 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:18 - 07.12.2023

Ο Νικ Κύργιος, με ανάρτησή του στο twitter αποκάλυψε πως έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο Only Fans, ξαφνιάζοντας για ακόμη μια φορά το κοινό του.

Ο Νίκ Κύργιος προχώρησε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνοντας τους ακόλουθους του στο twitter, για τον καινούριο προφίλ που διατηρεί στο Only Fans.

Ο Αυστραλός τενίστας, προώθησε το λογαριασμό του στη βρετανική πλατφόρμα, καλώντας το κοινό του να εγγραφεί άμεσα.

«Μόλις έγινε ακόμα πιο τρελό... ελάτε στο OnlyFans μου! Η συνδρομή είναι δωρεάν για όλους! Τα πάντα από τα παρασκήνια στο court και την καθημερινή ζωή. Τα λέμε εκεί», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή του.

Μάλιστα, η διευθύνουσα σύμβουλος της πλατφόρμας, Κέιλι Μπλερ τοποθετήθηκε στην είδηση αυτή, «καλωσορίζοντας» τον στο Only Fans:

«Είναι υπέροχο να τον βλέπουμε να συμμετέχει στην πλατφόρμα μας, να βρίσκει νέους τρόπους να μοιράζεται το περιεχόμενό του και να εκφράζεται»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νικ Κύργιος τραβάει την προσοχή με δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό ο δυναμικός τενίστας παρουσιάστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Πιρς Μόργκαν προκειμένου να συζητήσει δημόσια για τη διαμάχη του με τον Άγγλο παρουσιαστή.