Νικ Κύργιος και Πιρς Μόργκαν θα «κοντραριστούν» σε ζωντανή εκπομπή

Νικ Κύργιος

i

© Intime

Νικ Κύργιος και Πιρς Μόργκαν θα «κοντραριστούν» σε ζωντανή εκπομπή

Sportal newsroom 13:40 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 30.11.2023

Η διαμάχη του Νικ Κύργιου με τον γνωστό παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν μέσα από τα social media καλά κρατεί και οι δυο τους αναμένεται να συζητήσουν σε μια ζωντανή συνέντευξη για την εκπομπή «Pierse Morgan Uncensored».

Η κόντρα του Νικ Κύργιου με τον Πιρς Μόργκαν ξεκίνησε το 2016 και αναμένεται να αναλυθεί σε μια συζήτηση των δύο πρωταγωνιστών στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν. Όλα αυτά τα χρόνια οι εκατέρωθεν προσβολές μέσω των social media ήταν συχνές, ποτέ όμως δεν είχαν συνομιλήσει για αυτή τη διαμάχη μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό. 

Ο γνωστός παρουσιαστής στο παρελθόν έχει σχολιάσει πολλές φορές τη συμπεριφορά του Κύργιου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον αθλητή του τένις να μην αφήνει αναπάντητα τα λόγια του. Χαρακτηριστική είναι η διαμάχη τους στο twitter, μετά τη λήξη ενός αγώνα με τον Άντι Μάρεϊ το 2016.

Όλες οι διαφωνίες τους θα συζητηθούν μέσω της εκπομπής του Άγγλου παρουσιαστή, με το trailer να έχει ήδη κυκλοφορήσει προκαλώντας ενδιαφέρον. Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως το «κακό παιδί» του τένις συναντά το «μεγαλύτερο στόμα» της τηλεόρασης.

H ATP ανακοίνωσε τους υποψήφιους για τα ετήσια βραβεία της: Απόντες Τζόκοβιτς και Τσιτσιπάς – Ποιες είναι οι πέντε κατηγορίες
ΤΕΝΙΣ

20:20 - 29.11.2023

H ATP ανακοίνωσε τους υποψήφιους για τα ετήσια βραβεία της: Απόντες Τζόκοβιτς και Τσιτσιπάς – Ποιες είναι οι πέντε κατηγορίες

Η ΑΤP ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για τα βραβεία της χρονιάς στις οποίες δεν περιλαμβάνονται ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο δυναμικός τενίστας τη φετινή σεζόν έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς με αποτέλεσμα να έχει δώσει μόλις έναν αγώνα. Η συμμετοχή του στο Australian Open παραμένει αμφίβολη, με την έναρξη της διοργάνωσης να είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιανουαρίου. Μεγαλύτερη του επιτυχία αποτελεί η συμμετοχή στον τελικό του Wimbledon το 2022, απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς