Ο Αλκαράθ νίκησε τον Τζόκοβιτς σε αγώνα επίδειξης
i

© Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Ο Αλκαράθ νίκησε τον Τζόκοβιτς σε αγώνα επίδειξης

Πηνελόπη Παπαδήμου 21:09 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:16 - 27.12.2023

Ο Κάρλος Αλκαράθ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς πρόσφεραν θέαμα σε ματς επίδειξης με νικητή τον Ισπανό.

Λίγες ημέρες απομένουν για την επίσημη έναρξης της σεζόν στο τένις. Ο Κάρλος Αλκαράθ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπαιξαν σε αγώνα επίδειξης στην πόλη Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Ισπανός, αν και απώλεσε το πρώτο σετ, επιβλήθηκε με 4-6, 6-4, 6-4 του Νόλε και έδειξε ότι και φέτος θα είναι μία σοβαρή απειλή για τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου. Ο αγώνας ήταν κλειστός και κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι δύο τενίστες κατέκτησαν από ένα σετ στο ξεκίνημα του αγώνα και όλα κρίθηκαν στο τρίτο. Εκεί, ο Αλκαράθ έκανε νωρίς μπρέικ και προηγήθηκε με 3-1. Ο Τζόκοβιτς, όμως, δεν κατέθεσε τα όπλα.

Ο Σέρβος πήρε πίσω το μπρέικ και ισοφάρισε 3-3. Ο 20χρονος Ισπανός έκανε νέο μπρέικ, προηγήθηκε με 6-4 και έκλεισε τον αγώνα στο σερβίς του.

Ο Τζόκοβιτς μετράει αντίστροφα για την πρώτη του αγωνιστική υποχρέωση για τη νέα σεζόν. Ο Σέρβος θα παίξει στο United Cup και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς παίξει κόντρα στον Ζιζέν Ζανγκ.

Ο Αλκαράθ θα αγωνιστεί απευθείας στο Australian Open. Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός δεν είχε αγωνιστεί στο πρώτο Grand Slam της περασμένη σεζόν λόγω τραυματισμού στο αριστερό του πόδι.