Ο πόντος της χρονιάς ανήκει στον Αλκαράθ – Ο αντίπαλός του τον κοίταξε με απορία και απλά του υποκλίθηκε (vid)

Ο πόντος της χρονιάς ανήκει στον Αλκαράθ – Ο αντίπαλός του τον κοίταξε με απορία και απλά του υποκλίθηκε (vid)

Έναν απίθανο πόντο πέτυχε ο Κάρλος Αλκαράθ σε αγώνα επίδειξης κόντρα στον Τόμι Πολ.

Ο Κάρλος Αλκαράθ κατέπληξε τους πάντες σε αγώνα επίδειξης στο Μεξικό. Ο Ισπανός αναμετρήθηκε με τον Τόμι Πολ και νίκησε με 7-6, 6-3 αλλά ο 20χρονος τενίστας αποζημίωσε το κοινό που βρέθηκε στο κορτ.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ, ο Κάρλος Αλκαράθ πέρασε ένα αδιανόητο χτύπημα. Ήταν τόσο εντυπωσιακός ο πόντος του Ισπανού που υποκλίθηκε μέχρι και ο αντίπαλός του. Ο νικητής του φετινού Wimbledon αποθεώθηκε από 20 χιλιάδες Μεξικανούς που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Αλκαράθ: «Όνειρό μου να παίξω διπλά στους Ολυμπιακούς με τον Ναδάλ»

Όνειρο χαρακτήρισε ενδεχόμενη συνύπαρξή του με τον Ράφα Ναδάλ στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού ο Κάρλος Αλκαράθ. Ο Ισπανός τενίστας, ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια του τουρνουά του Πεκίνου αν θα ήθελε να παίξει με τον Ναδάλ στη μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού του 2024.

Ο Αλκαράθ τόνισε ότι την περίοδο αυτή προέχει ο Ράφα Ναδάλ να επιστρέψει δυνατός στο τουρ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο θρυλικός Ισπανός τενίστας έχει κατακτήσει ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο μονό το 2008 στο Πεκίνο και ένα χρυσό στο διπλό το 2016 με παρτενέρ τον Μαρκ Λόπεζ. Ο Ναδάλ ήταν σημαιοφόρος της Ισπανίας στους Ολυμπιακούς του 2016 στο Ρίο.

H ATP ανακοίνωσε τους υποψήφιους για τα ετήσια βραβεία της: Απόντες Τζόκοβιτς και Τσιτσιπάς – Ποιες είναι οι πέντε κατηγορίες
ΤΕΝΙΣ

20:20 - 29.11.2023

H ATP ανακοίνωσε τους υποψήφιους για τα ετήσια βραβεία της: Απόντες Τζόκοβιτς και Τσιτσιπάς – Ποιες είναι οι πέντε κατηγορίες

Η ΑΤP ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για τα βραβεία της χρονιάς στις οποίες δεν περιλαμβάνονται ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Αυτή τη στιγμή ο Ράφα υποφέρει αρκετά. Ελπίζω να μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις και να μπορέσει να παίξει από την αρχή την επόμενη σεζόν, να έχουμε δηλαδή έναν υγιή Ράφα και έτοιμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ξεκάθαρα θα ήταν ένα όνειρο για μένα να παίξω διπλά μαζί του στο Παρίσι. Εξαρτάται και από τους δυο μας. Απέχουμε ακόμα αρκετούς μήνες μέχρι τότε, πολλά μπορούν να συμβούν. Πρέπει να είμαι υγιής, να δουλέψω σκληρά και το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Θα δούμε τι θα γίνει, πάντως σίγουρα είναι ένα όνειρο για μένα», ανέφερε ο Κάρλος Αλκαράθ.