Η Ζιζέλ εθεάθη στο Μαϊάμι με τον νέο της σύντροφο (pic)

Η Ζιζέλ με τον αγαπημένο της

i

© PrtScr

Η Ζιζέλ εθεάθη στο Μαϊάμι με τον νέο της σύντροφο (pic)

Sportal newsroom 10:48 - 02.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 02.04.2024

Η Ζιζέλ και ο προπονητής της στο Ζίου-Ζίτσου, τράβηξαν όλα τα βλέμματα στο Μαϊάμι κι έδειξαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Τον έρωτα στο πρόσωπο του Χοακίμ Βαλέντε βρήκε η Ζιζέλ, μετά το διαζύγιο από τον επί 13 χρόνια σύζυγό της, Τομ Μπρέιντι.

Το γνωστό super model και ο εκπαιδευτής Ζίου-Ζίτσου είναι μαζί από τον Ιούνιο, ενώ πριν μερικές μέρες εθεάθησαν στο Μαϊάμι και τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Η Ζιζέλ και ο προπονητής της στο Ζίου-Ζίτσου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2021, αλλά δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι.

Τον Φεβρουάριο, πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαίωσε στο «Page Six» ότι «οι δυο τους είναι βαθιά ερωτευμένοι».

Πρόσφατα, η ίδια διέψευσε σε συνέντευξή της, τις φήμες ότι απάτησε τον Τομ Μπρέιντι με τον νέο της σύντροφο πριν το διαζύγιο, καθώς τα social media είχαν πάρει... φωτιά με την κυκλοφορία της συγκεκριμένης πιθανής είδησης.

Λύγισε η Ζιζέλ όταν ρωτήθηκε για τον Τομ Μπρέιντι: «Συγγνώμη, συγγνώμη...»

Η Ζιζέλ Μπούχντεν, παραχώρησε μία συνέντευξη στην Ρόμπιν Ρόμπερτς, με το τρέιλερ της συνέντευξης να δημοσιεύεται.

Η γνωστή παρουσιάστρια ρώτησε το μοντέλο σχετικά με τον χωρισμό της από τον τον γνωστό παίκτη του NFL, Τομ Μπρέιντι.

Σε εκείνο το σημείο η Ζιζέλ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και όντας συναισθηματικά φορτισμένη ζήτησε ένα μικρό διάλειμμα.

«Συγγνώμη παιδιά. Δεν ξέρω. Μπορώ να έχω ένα λεπτό;», είπε με διακυμάνσεις στη φωνή της.

Στη συνέχεια, στην κουβέντα αναφέρθηκε το θέμα σχετικά με τη συνεπιμέλεια των δύο παιδιών τους, του 14χρονου Μπέντζαμιν και της 11χρονης Βίβιαν. «Νομίζω ότι υπάρχουν ευκολότερες μέρες από άλλες και μπορώ να ελέγχω μόνο αυτό που κάνω», είπε η Ζιζέλ σχετικά με αυτό το θέμα.

Πάντως, η Βραζιλιάνα έχει μιλήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν για το διαζύγιο με τον Μπρέιντι αλλά και για την τωρινή της σχέση που έχουν οι δυο τους, χωρίς όμως να μπει σε πολλές λεπτομέρειες.