Κωσταβάρας: «Γι' αυτό έγινε φαβορί η ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος» (vid)

Κωσταβάρας: «Γι' αυτό έγινε φαβορί η ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος» (vid)

Sportal newsroom 18:27 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:29 - 26.04.2024

Ο Σωτήρης Κωσταβάρας σε ένα ακόμα Talking Points ανάλυσε τον λόγο που η ΑΕΚ έγινε φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά την επικράτησή της κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης σε ένα ακόμα Talking Points σχολίασαν το θριαμβευτικό 3-0 της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού στην Opap Arena, για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Σωτήρης Κωσταβάρας ανέλυσε τον λόγο που πλέον η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι ένα βήμα μπροστά απ’ όλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, λέγοντας:

«Πλέον έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος γιατί μέχρι τώρα δεν είχαμε και τώρα έχουμε; Πρώτον γιατί η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει αυτό το παιχνίδι το οποίο έμοιαζε με τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό και το πήρε με έναν εμφατικό τρόπο, που μαζί με τη διαφορά που έχει αποκτήσει πλέον στην κορυφή την καθιστούν πρώτο φαβορί για τη κατάκτηση του τίτλου.

Ουσιαστικά η ΑΕΚ τι κάνει; Εξαργυρώνει σε έναν μεγάλο βαθμό τη συνέχεια που είχε σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν που κατάφερε να φτάσει στη κατάκτηση του πρωταθλήματος, συνέχεια σε ότι έχει να κάνει με τον προπονητή, με το έμψυχο δυναμικό και τη φιλοσοφία. Μπορεί να μην είναι το ίδιο αποτελεσματική στη διάρκεια της σεζόν σε αυτά που έκανε μέσα στο γήπεδο σε σχέση με πέρυσι, αλλά η ταυτότητα η αγωνιστική ήταν εκεί», ήταν τα λόγια του.

Δείτε το σχετικό βίντεο: