Χωρίς Μουκουντί η ΑΕΚ και στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Αρόλντ Μουκουντί

i

©Intime

Χωρίς Μουκουντί η ΑΕΚ και στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Κώστας Τσίλης 15:47 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:50 - 26.04.2024

Δεν προπονήθηκε ούτε και σήμερα ο Μουκουντί και δεν υπολογίζεται από τον Αλμέιδα για το παιχνίδι της Κυριακής

Ήδη από χθες είχε φανεί, πως η δεδομένη (πιθανότατα και μοναδική) απουσία της ΑΕΚ από το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θα είναι ο Αρόλντ Μουκουντί. Κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και μετά τη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα. Προτελευταία πριν από το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη.

Ο Αλμέιδα θα πανηγυρίσει μόνο όταν το επιτρέψουν τα... μαθηματικά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:23 - 26.04.2024

Ο Αλμέιδα θα πανηγυρίσει μόνο όταν το επιτρέψουν τα... μαθηματικά

Φυσικά και απόλαυσε ο Αλμέιδα τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού και κυρίως την εικόνα της ΑΕΚ, αλλά ο ίδιος θα πανηγυρίσει και θα το επιτρέψει και στους ποδοσφαιριστές του, μόνο όταν θα έχει "δεθεί" μαθηματικά το πρωτάθλημα

Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός δεν κατάφερε ούτε και σήμερα να μπει σε φουλ ρυθμούς δουλειάς. Και ως εκ τούτου δεν υπολογίζεται από τον Ματίας Αλμέιδα ούτε και για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Πλέον ο Μουκουντί θα αξιοποιήσει το μεγάλο διάστημα του αγωνιστικού κενού μετά το ματς της Τούμπας, για να προλάβει να είναι έτοιμος για τις δυο τελευταίες αγωνιστικές.

Κατά τα άλλα, η σημερινή προπόνηση στα Σπάτα, επίσης επιβεβαίωσε τις ενδείξεις που υπήρχαν ήδη από χθες, σύμφωνα με τις οποίες δεν έχει προκύψει κάποιο ζήτημα από την "μάχη" με τον Παναθηναϊκό. Προφανώς ο Αλμέιδα θα περιμένει και την αυριανή τελευταία προπόνηση για μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Αλλά όλα δείχνουν, πως η μοναδική απουσία για το ματς της Τούμπας, θα είναι ο Μουκουντί.