Τσιμπίδας στους «Baladeros Live»: «Ο Μπρινιόλι θα μείνει στον Παναθηναϊκό»

Τσιμπίδας στους «Baladeros Live»: «Ο Μπρινιόλι θα μείνει στον Παναθηναϊκό»

Sportal newsroom 14:48 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:57 - 13.11.2023

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Μπάμπης Τσιμπίδας ανέφερε στην εκπομπή του Sportal, Baladeros Live ότι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού τα επόμενα χρόνια.

Ο Μπάμπης Τσιμπίδας στην εκπομπή ου Sportal, Baladeros Live αναφέρθηκε στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και τις διαπραγματεύσεις που θα ξεκινήσουν εκ νέου τις επόμενες μέρες για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό

Συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού είπε: «Το συμβόλαιο του Μπρινιόλι τελειώνει στο τέλος του χρόνου. Θα μείνει εδώ που τον αγαπάνε γιατί στη διάρκεια αυτής της διακοπής αναμένεται ο μάνατζέρ του να έχει νέο κύκλο συζητήσεων με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό. Δεν τη λες ούτε μικρή ούτε πολύ μεγάλη. Ο Παναθηναϊκός του προτείνει διπλασιασμό αποδοχών, αυτός ζητάει κάτι παραπάνω. Λογικό είναι βλέποντας πια και την ομάδα να δίνει άλλα συμβόλαια γιατί ο Μπρινιόλι ήρθε το καλοκαίρι που ο Παναθηναϊκός βρισκόταν ακόμα σε λιτότητα. Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον κανονικότητα σε όλα τα επίπεδα».