Καραΐσκος: «Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, αύριο αρχίζουν καινούρια ρεκόρ» (vids)

Παναγιώτης Καραΐσκος

i

©Intime

Καραΐσκος: «Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, αύριο αρχίζουν καινούρια ρεκόρ» (vids)

Sportal newsroom 12:34 - 12.11.2023

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος, ο πρώτος Έλληνας που τερμάτισε στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, μίλησε μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του, χωρίς να μπορεί να κρύψει την χαρά του.

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του όντας ο πρώτος Έλληνας που τερμάτισε σε 2:22.36 στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να ξεφύγει περίπου στο 30χλμ από τον Πιτσώλη και να φτάσει πρώτος μέχρι τη γραμμή του τερματισμού με περσινό νικητή να τερματίζει στη δεύτερη θέση.

Mετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του, δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του στις δηλώσεις του για την επιτυχία του, τονίζοντας πως αισθάνεται δικαιωμένος.

«Είναι η 9η μου συμμετοχή και ο 9ος μου τερματισμός, το τέταρτό μου μετάλλιο συνδυασμένο με ένα χρυσό μετάλλιο και μια ατομική επίδοση στην συγκεκριμένη διαδρομή. Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι πολύ δικαιωμένος. Ήξερα ότι είμαι σε καλή κατάσταση το είπα και πριν, ήθελα να το επιβεβαιώσω και σε μία κούρσα. 

Ο νικητής Καραΐσκος περίμενε να αγκαλιάσει τον δεύτερο Πιτσώλη (vid)
ΣΤΙΒΟΣ

12:26 - 12.11.2023

Ο νικητής Καραΐσκος περίμενε να αγκαλιάσει τον δεύτερο Πιτσώλη (vid)

Μία πολύ όμορφη στιγμή εκτυλίχθηκε στον 40ο Μαραθώνιο της Αθήνας, καθώς ο Πανελλήνιος πρωταθλητής, Παναγιώτης Καραΐσκος περίμενε μετά τον τερματισμό του, τον δεύτερο Πιστώλη προκειμένου να τον αγκαλιάσει.

Δεν στο υπογράφει κανένας ότι θα βγει και ότι θα σαι καλά, βγήκε οπότε είμαι πολύ ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος. Κλείνω και εγώ δέκα χρόνια μαζί με τον 40ο Μαραθώνιο, κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, αύριο αρχίζει μία καινούρια μέρα, καινούρια ρεκόρ, καινούρια όνειρα και προχωράμε μπροστά», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΕΡΤ.

Tags: