Ο Παναθηναϊκός πήρε βαθμό από τη Βουλιαγμένη και έδωσε την πρωτιά στον Ολυμπιακό
i

© Intime

Ο Παναθηναϊκός πήρε βαθμό από τη Βουλιαγμένη και έδωσε την πρωτιά στον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός πήρε βαθμό κόντρα στη Βουλιαγμένη (12-12) σε εξ αναβολής αγώνα για την έκτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης τους ομίλου G1 της Α1 πόλο ανδρών

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Βουλιαγμένη για την έκτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του ομίλου G1 της Α1 πόλο ανδρών. Το τριφύλλι έκανε μία ακόμη σπουδαία εμφάνιση στην έδρα του, εξασφάλισε τον βαθμό (12-12) και έφτασε τους 33 βαθμούς, όσους και ο ΠΑΟΚ με τον οποίο ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση. Οι δύο ομάδες, μάλιστα θα αναμετρηθούν και την όγδοη αγωνιστική της δεύτερης φάσης.

Η Βουλιαγμένη, από την άλλη, έφτασε τους 52 βαθμούς και συνεχίζει στη δεύτερη θέση της Α1 πόλο ανδρών, πίσω από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά, μετά την ισοπαλία στο κολυμβητήριο του Γουδή εξασφάλισε την πρωτιά στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος αφού απομένουν δύο αγωνιστικές για το τέλος της δεύτερης φάσης.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με πολλές εναλλαγές στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 8-7 στο ημίχρονο, αλλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή για το 10-11 του τρίτου οκταλέπτου. Ο Ούμποβιτς διαμόρφωσε το 11-12 αλλά ο Μπραΐμης είπε την τελευταία κουβέντα για τον Παναθηναϊκό για το 12-12 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Μάζης δήλωσε: «Δεν έχω παράπονο. Είναι λογικό να κάνεις λάθος σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Κρατάω το δυναμισμό και την ενέργεια των παικτών μου. Όσοι μπήκαν μέσα τα έδωσαν όλα. Οι λεπτομέρειες θα διορθωθούν, όπως κάνουμε πάντα. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη αλλά δε στέκομαι στο αποτέλεσμα αλλά στην εικόνα μας. Έχουμε δύο ακόμα ματς για τη β’ φάση και πρέπει να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 12-12

Οκτάλεπτα: 4-4, 4-3, 3-4, 1-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Μανδανολέων, Παπανικολάου 1, Νικολαϊδης, Στίβενσον 4, Μπραϊμης 3, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης, Αγκόρτσας, Αλβέρτης, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος 2, Αλμύρας, Ούμποβιτς 2, Παπασηφάκης 5, Γούντχεντ, Καστρινάκης, Καπότσης 2, Κουρούβανης, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής 1, Σπηλιόπουλος.