Ο Εθνικός νίκησε 12-0 τον ΠΑΟΚ - Ανώτερη η Βουλιαγμένη κόντρα στον Άλιμο
i

© Intime

Ο Εθνικός νίκησε 12-0 τον ΠΑΟΚ - Ανώτερη η Βουλιαγμένη κόντρα στον Άλιμο

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:37 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:37 - 10.04.2024

Ο Εθνικός επικράτησε 12-0 του ΠΑΟΚ για τη 18η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.

Ο Εθνικός δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε 12-0 του «δικεφάλου του βορρά» για τη 18η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.

Το ματς δεν χωρά σε κριτική. O ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρκετές νεαρές παίκτριες στον αγώνα και δεν ήταν ανταγωνιστικός. Ο Εθνικός δεν δέχθηκε τέρμα κατά τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε στη νίκη με πολύ μεγάλη άνεση. Η ομάδα του Πειραιά είχε πρώτη σκόρερ την Ειρήνη Νίνου, που πέτυχε τέσσερα τέρματα.

Με τη νίκη αυτή ο Εθνικός έφτασε τους 45 βαθμούς και εδραιώνεται στην πρώτη τριάδα της Α1 πόλο γυναικών. Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη έμεινε στους 16 βαθμούς και συνεχίζει να παλεύει για μία θέση στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας.

ΠΑΟΚ-ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE 0-12

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 0-2, 0-4, 0-2

ΠΑΟΚ (Χρύσα Χατζέλη ): Γκανγκλ, Μπίκου, Χριστοφορίδου, Τζελέπη, Ταυρίδου, Ντάσιου, Καλλία, Γιαμπασάκου, Χρονοπούλου, Ντόνα-Τσιάκα, Χρηστάλα, Νιαρχάκου, Συκά-Λεριώτη, Φλώρου.

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 1, Όλγα Οικονόμου, Τέρνερ 1, Μπέτα 1, Ειρήνη Νίνου 4, Χατζηκυριακάκη 1, Άλκ. Μπενέκου 1, Μιχαϊλοβιτς 1, Γεωργούση, Ιόλη Μπενέκου 1, Σοφία Τορνάρου, Λυδία Μαυρωτά, Κατσιμπρή 1, Κλαψιανού.

«Καθάρισε» στη δεύτερη περίοδο η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 15-8 του Αλίμου για τη 18η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών. Η ομάδα της Κικής Λιόση έφτασε τους 46 βαθμούς και παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πάνου Βέργου, από την άλλη, έμεινε στους 40 βαθμούς και είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον Εθνικό που νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ.

Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες σε ισορροπία. Η Βουλιαγμένη πάτησε γκάζι στο δεύτερο οκτάλεπτο και με ένα επιμέρους 5-2 πήρε τα ηνία φτάνοντας στη νίκη δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα.

Τέσσερα γκολ σημείωσε η Σλίκινγκ της Βουλιαγμένης, που ήταν και η πρώτη σκόρερ του αγώνα. Για τον Άλιμο απο δύο τέρματα σημείωσαν Κοντογιάννη και Ασημάκη.

Με Σταματούρο/Παπαδημητρίου αρχίζει το παγκόσμιο Προολυμπιακό μικτού διπλού
ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

19:08 - 10.04.2024

Με Σταματούρο/Παπαδημητρίου αρχίζει το παγκόσμιο Προολυμπιακό μικτού διπλού

Το Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά του μικτού διπλού έρχεται να τραβήξει την προσοχή των φίλων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης απ’ όλες τις ηπείρους και η Ελλάδα θα έχει τη δική της εκπροσώπηση.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON 15-8

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 5-2, 5-4, 4-1

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Καλογεροπούλου 1, Ελληνιάδη 3, Γιαννοπούλου 3, Κρασσά, Σλίκινγκ 4, Μαρία Πάτρα 1, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη 1, Τζούστρα 1, Αγγελίδη, Λαγού, Καπετοπούλου, Βάλβη.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 1, Κοβάτσεβιτς 1, Ρακιντζή 1, Μελίνα Καρυπίδου, Χαλδαίου, Ασημάκη 2, Ζλάτου, Αφροδίτη Μπιτσάκου, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Ευδοκία Τσιμάρα, Κοντογιάννη 2, Αρχοντάκη, Βασιλεία Καρυπίδου 1, Θεοφανοπούλου.