Σπουδαία επικράτηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό - Επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλωνας
i

© Intime

Σπουδαία επικράτηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό - Επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλωνας

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 12-9 του Παναθηναϊκού για την τέταρτη αγωνιστική του ομίλου G1 της δεύτερης φάσης της Α1 πόλο ανδρών.

Δεύτερη διαδοχική νίκη στη δεύτερη φάση της Α1 πόλο ανδρών πέτυχε ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε 12-9 του Παναθηναϊκού για την τέταρτη αγωνιστική του G1 ομίλου του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά τη σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στο Περιστέρι, την περασμένη αγωνιστική, συνέχισε στα θετικά αποτελέσματα και παραμένουν σταθερά στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας αυξήσει, μάλιστα, τη διαφορά από τους «πράσινους» στους τέσσερις βαθμούς (33 έναντι 29).

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλά, προηγήθηκε με 3-1, αλλά στη συνέχεια οι παίκτες του ΠΑΟΚ κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς και με πλουραλιστικές λύσεις στην επίθεση πήραν προβάδισμα μέχρι την τελική νίκη και το 12-9.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 12-9

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 3-3, 4-2.

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης 1, Προσινικλής Ν., Καπράγκος, Κεχαλάρης 2, Τσολακούδης 1, Ξυλάς, Ντέλιτς 3, Προσινικλής Π., Κούπμαν 3, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ 1, Καρατζάς 1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Παπανικολάου 4, Νικολαΐδης Γ. 1, Στίβενσον 1, Μπραΐμης 1, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης 1, Αγκόρτσας, Αλβέρτης, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

Επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλωνας

Ο Απόλλωνας Σμύρνης επικράτησε 13-8 του Υδραϊκού για την τέταρτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του ομίλου G1 της Α1 πόλο ανδρών. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη έφτασε τους 40 βαθμούς και συνεχίζει στην τέταρτη θέση. Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη παρέμεινε στους 22 βαθμούς.

Ο Απόλλωνας μπήκε με το πόδι στο γκάζι στον αγώνα και προηγήθηκε με 5-0 και 6-1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξαναμπούν στο παιχνίδι στο τρίτο οκτάλεπτο και στις αρχές του τέταρτου, μειώνοντας σε 8-6 και 9-7, αλλά στο φινάλε οι Απολλωνιστές αύξησαν και πάλι τη διαφορά μέχρι το τελικό 13-8. Κορυφαίος σκόρερ για τους νικητές ο Μπογκντάνοβιτς με 4 γκολ, όσα πέτυχε και ο Σουζούκι για τον Υδραϊκό.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 8-13

Οκτάλέπτα: 0-5, 4-3, 2-0, 2-5.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 1, Τακάτα, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης, Σουζούκι 4, Μπλάνης 2, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 1, Ρομπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας, Τρούλος 2, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης 2, Γαρδίκας, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 2, Τσιαβαλιάρης, Τόττης.

Διαιτητές: Κραβαρίτης, Μαρκοπούλου