Εύκολη νίκη για τον Εθνικό, πέρασε από το «Ποσειδώνιο» η Βουλιαγμένη

Εθνικός - ΟΦΘ

i

© Intime

Εύκολη νίκη για τον Εθνικό, πέρασε από το «Ποσειδώνιο» η Βουλιαγμένη

Sportal newsroom 19:48 - 04.10.2023

Ο Εθνικός επιβλήθηκε με 17-6 του ΟΦΘ για την τρίτη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών πήρε ο Εθνικός. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 17-6 του ΟΦΘ για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πειραιά εκμεταλλεύθηκε την έδρα της και πήρε μία άνετη σχετικά νίκη. Ο Εθνικός του Φάνη Κουντουδιού έφτασε τους επτά βαθμούς επιβεβαιώνοντας τις φιλοδοξίες που έχει για τη φετινή σεζόν.

Για τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης ήταν η τρίτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες. Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να αντισταθούν στα τρία πρώτα οκτάλεπτα, αλλά στο τελευταίο η διαφορά στο σκορ εκτοξεύθηκε.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΟΦΘ 17-6

Οκτάλεπτα: 4-2, 4-2, 3-2, 7-0.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς 2, Γερακούδης 2, Ιωάννου 1, Πρωτοψάλτης 2, Καραβιώτης 1, Παπάκος Κ. 2, Λαδάς Π. 3, Μέσκι 3, Λαδάς Σ., Πανάρετος, Μανδαλιός 1, Κόκκινος.

ΟΦΘ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Τσακίρης, Γκιόκας, Βακαλέρης, Στεργίου Γ. 1, Γιώρτσιος, Νάνος 2, Ιωσήφ, Φουρναράκης, Παυλίδης Χ., Κεχαΐνι, Βάσιτς 2, Γραμματικόπουλος, Βαλτσιώτης, Δημητριάδης 1, Κορίτσας.

Πέρασε από την έδρα του ΠΑΟΚ η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη επέστρεψε στις νίκες στην Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα των νοτίων προαστίων επιβλήθηκε με 16-11 του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του πρωταθλήματος.

Έτσι, η ομάδα του Βλαντιμίρ πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, όσες έχει και ο ΠΑΟΚ, που γνώρισε την πρώτη του ήττα. Η Βουλιαγμένη επικεντρώνεται, πλέον, στο κρίσιμο σαββατιάτικο ματς με την Μπαρτσελονέτα για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League πόλο ανδρών.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο. Στη συνέχεια η Βουλιαγμένη επέβαλλε τον ρυθμό της και έφτασε στην άνετη νίκη. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Νίκος Παπασηφάκης με τέσσερα γκολ.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 11-16

Οκτάλεπτα: 3-4, 2-6, 2-5, 4-1.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης 1,  Προσινικλής Ν., Καπράγκος 3, Κεχαλάρης 1, Τσολακούδης 2, Ξυλάς 1, Ντέλιτς 1, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ 1, Καραντζάς.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΝΕΝΗΣ (Βλαντιμίρ Βουγιατσίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος 1, Αλμύρας 2, Ούμποβιτς 3, Παπαδηφάκης 4, Γούντχεντ Ντ., Καστρινάκης 1, Καπότσης 1, Κουρούβανης Ν. 3, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής, Σπηλιόπουλος.