Μεγάλη νίκη για το Παλαιό Φάληρο - Επέστρεψε στα τρίποντα το Περιστέρι

Παλαιό Φάληρο - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Μεγάλη νίκη για το Παλαιό Φάληρο - Επέστρεψε στα τρίποντα το Περιστέρι

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:02 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:40 - 08.11.2023

Το Παλαιό Φάληρο επιβλήθηκε με 8-7 του ΠΑΟΚ για την όγδοη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Με γκολ του Νίκου Καρακάση σε «νεκρό» χρόνο, το Παλαιό Φάληρο επιβλήθηκε με 8-7 του ΠΑΟΚ για την όγδοη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα του Κώστα Καρακάση έφτασε τους 11 βαθμούς στον δεύτερο όμιλο και παραμένει σταθερά στην πρώτη τετράδα.

Ο ΠΑΟΚ, που προερχόταν από άνετη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, έμεινε στις 15 βαθμούς. Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου είναι στην τρίτη θέση του δεύτερο ομίλου.

Το Παλαιό Φάληρο προηγήθηκε με 7-4 στο τρίτο οκτάλεπτο. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν κατέθεσε τα όπλα και ισοφάρισε 7-7 δίνοντας χαρακτήρα θρίλερ στα τελευταία λεπτά του ματς. Τελικά, ο Νίκος Καρακάσης στο φινάλε είχε τη λύση για την ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΠΑΟΚ Domus Ergo 8-7

Οκτάλεπτα: 3-1, 1-2, 3-2, 1-2.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Βαμβακάρης): Κουμής, Γαλάνης, Ογκουζτσάν 3, Παπαδημητρίου, Φλώρος, Καρακάσης 3, Πάβιτσιτς 2, Σάρρος, Δημακόπουλος, Καλής, Κυπραίος, Κοντονής, Φλέγκας, Βάσσος, Λεμπέσης.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Τσιούμας, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Καπράγκος 1, Κεχαλάρης, Τσολακούδης, Ξυλάς, Ντέλιτς 2, Προσινικλής Π. 2, Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς.

Επέστρεψε στις νίκες το Περιστέρι

Το Περιστέρι επιβλήθηκε με 15-8 της Χίου για την όγδοη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα του Κώστα Λούδη επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα της από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το Περιστέρι έφτασε τους 16 βαθμούς και σταθεροποιείται στην πρώτη τριάδα του πρώτου ομίλου. Η Χίος, από την άλλη, είναι στην τελευταία θέση του ομίλου με 3 βαθμούς.

Το Περιστέρι κυριάρχησε κατά κράτος, ενώ κάτω από δοκάρια του επέστρεψε ο Ντρου Χόλαντ, μετά τους Παναμερικανικούς, όπου οι ΗΠΑ κατέκτησαν το χρυσό και προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Πρωταγωνιστής για την ομάδα των δυτικών προαστίων ήταν ο Άγγελος Φώσκολος, που πέτυχε 5 γκολ, ενώ ο Ανδρέας Μπιτσάκος πέτυχε 4. Η Χίος έμεινε στους 3 β.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΝΟ ΧΙΟΥ 15-8

Οκτάλεπτα: 2-1, 5-1, 3-4, 5-2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Πρέκας 1, Χρυσοσπάθης 2, Κουκουμάκης, Άτζιτς, Καρούντζος, Φώσκολος 5, Μπεριστιάνος 1, Τοράκης 1, Μπιτσάκος Ανδ. 4, Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καρακούρος Ι., Μιμίδης 1, Τσικοβάνι, Καρακούρος Μ., Καλαργυρός, Κοτσαμπάς, Γκάγκουλιτς 2, Πανταζόπουλος 1, Μαρουλάς, Αμπάζης 3, Αγιωργούσης 1, Γιανναράς.

Μεγάλο διπλό του ΝΟ Πατρών στην Κρήτη

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών επιβλήθηκε με 9-6 των Χανίων στην Κρήτη για την όγδοη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α1 πόλο ανδρών. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα έφτασε τους 6 βαθμούς και προσπέρασε την ομάδα της Κρήτης, που έμεινε στους τρεις.

Σε ένα ματς κλειστό, η ομάδα του Ντόσκα έπαιρνε ένα προβάδισμα ενός γκολ από το δεύτερο οκτάλεπτο, αλλά εξασφάλισε τη νίκη με ξέσπασμα στο φινάλε. Κορυφαίος σκόρερ των Πατρινών ο Γεωργαράς με 5 γκολ.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 6-9

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 2-2, 1-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι 3, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Μητράκης, Γκουσάροβ 2, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Μπιτσάκης, Ζουζούνης.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος Β., Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Γεωργαράς 5, Βικάτος 3, Γαβαλάς Ι., Βυθούλκας, Γουίλσον 1, Μπετχαβάς.