Πέρασε από τη Χίο και στρέφεται στο Champions League ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός πόλο

i

© Intime

Πέρασε από τη Χίο και στρέφεται στο Champions League ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 28-3 της Χίου στο νησί της μαστίχας για την τρίτη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Α1 πόλο ανδρών πέτυχε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 28-3 της Χίου στο νησί της μαστίχας για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός, που πριν λίγες ημέρες πήρε ευρεία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με την Ντιναμό Τιφλίδας για το Champions League. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Πειραιά «χρωστάει» τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας αυτός θα γίνει την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου. Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Χίο δεν χωράει σε κριτική. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 22-1 ελέγχοντας απόλυτα την κατάσταση.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Δήμου με έξι γκολ (από τέσσερα τέρματα Γενηδουνιάς, Φουντούλης, από τρία Δερβίσης, Παπαναστασίου). Πλέον, η ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν στρέφει και πάλι την προσοχή της στην Ευρώπη, αφού την Τετάρτη (4/10), αναχωρεί για τη Γεωργία. Την Παρασκευή (6/10), αντιμετωπίζει την Ντιναμό Τιφλίδας, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

ΧΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-28

Τα οκτάλεπτα: 1-8, 0-5, 0-9, 2-6

ΝΟ Χίου (Γεράσιμος Βολτυράκης): Ι. Καρακούρος, Κ. Φρυδάς, Τσικοβάνι, Μ. Καρακούρος, Καλαργυρός, Παπαλουκάς, Γκάγκουλιτς 1, Πανταζόπουλος, Μαρουλάς, Αμπαζής 2, Κοτσαμπάς, Κουστουμπέκης, Μπόης, Δ. Φρυδάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ 2, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 4, Γούβης 1, Δερβίσης 3, Χαλυβόπουλος, Αλαφραγκής 2, Δήμου 6, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας 2

Βρούτσης: «Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το ΟΑΚΑ, θα σταθούμε σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ» – «Το 2024 το ποδηλατοδρόμιο θ' αποκατασταθεί»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:12 - 02.10.2023

Βρούτσης: «Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το ΟΑΚΑ, θα σταθούμε σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ» – «Το 2024 το ποδηλατοδρόμιο θ' αποκατασταθεί»

Ο Υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης αναφέρθηκε στις κινήσεις για την αποκατάσταση του προβλήματος στο ΟΑΚΑ, χωρίς αναφέρει πότε θα δοθεί λύση.

Τάκης Δήμου: «Το σημερινό παιχνίδι για μας ήταν μια καλή ευκαιρία να βγάλουμε ενέργεια και να αποκτήσουμε τον αγωνιστικό ρυθμό που χρειαζόμασταν. Η Χίος είναι μια νεανική ομάδα με διαφορετικούς στόχους από τη δική μας ομάδα. Τώρα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Ντιάνο Τιφλίδας, που είναι κομβικής σημασίας για την συνέχεια μας στο Champions League».