Ήττα της ΑΕΚ στη Χαλκίδα
i

© Intime

Ήττα της ΑΕΚ στη Χαλκίδα

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:02 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:07 - 21.11.2023

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 34-29 από το Αννόβερο στη Χαλκίδα για την τέταρτη αγωνιστική του EHF European League.

Ζορίζει η πρόκριση για την ΑΕΚ. Η ομάδα του Ντράγκαν Τζούκιτς, που «λύγισε» και στον αγώνα της Γερμανίας, ηττήθηκε με 34-29 από το Αννόβερο για την τέταρτη αγωνιστική του EHF European League, σε ματς που έγινε στη Χαλκίδα. Η Ένωση έμεινε από δυνάμεις στο τελευταίο κομμάτι του ματς, όπου η διαφορά άνοιξε.

Η ομάδα της Γερμανίας έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στη διοργάνωση και «σφράγισε» την πρόκριση. Η ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Γκόρνικ Ζάμπρζε και θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες.

Η Ένωση προηγήθηκε με 5-3 στα πρώτα λεπτά του ματς με γκολ του Στίπε Μαντάλινιτς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Η ομάδα της Γερμανίας ισοφάρισε 5-5 με τον Κούλες αλλά η ομάδα του Ντράγκαν Τζούκιτς προσπέρασε 7-5 με τον Μαντάλινιτς και πάλι. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 7-8 με τον Κούλετς και η διαφορά έφτασε στα δύο τέρματα (8-10) με τον Ούσκινς.

Η ΑΕΚ ισοφάρισε και πάλι και το πρώτο ημίχρονο κυλούσε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν γκολ γκολ. Ο Κεδέρης διαμόρφωσε το 16-16 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η ΑΕΚ έμεινε ζωντανή στο ματς μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Κεδέρης μείωσε σε 26-27 και σε εκείνο το σημείο η γερμανική ομάδα πάτησε γκάζι και με ένα επιμέρους 2-7 «καθάρισε» την υπόθεση νίκη.