ΑΕΚ: «Κακή εμφάνιση, κάκιστη διαιτησία εις βάρος μας»
i

© Intime

ΑΕΚ: «Κακή εμφάνιση, κάκιστη διαιτησία εις βάρος μας»

Sportal newsroom 22:41 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 16.12.2023

Δυσαρεστημένη από τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι η ΑΕΚ.

Σημαντικά παράπονα από τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει η ΑΕΚ. Η Ένωση ηττήθηκε με 27-23 στο κλειστό των Λιοσίων στο εξ αναβολής ντέρμπι της τρίτης της αγωνιστικής της Handball premier.

Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού συνεχίζει με το απόλυτο των νικών και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα. Η ΑΕΚ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία του αγώνα. Στην ανασκόπηση του αγώνα στην ιστοσελίδα του συλλόγου με τίτλο «Κακή εμφάνιση, κάκιστη διαιτησία εις βάρος της ΑΕΚ» καταγράφονται τα παράπονα της Ένωσης.

«Την ήττα με 23-27 γνώρισε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Συλλόγου από τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Ομιλο Ξυνή, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, για την 3η εξ αναβολής αγωνιστική της Handball Premier. Ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα έπαιξε και η διαιτησία των Τζαφερόπουλου-Μπέτμαν, καθώς οι δύο ρέφερι σε πολλές φάσεις αδίκησαν την ΑΕΚ. Χαρακτηριστικά, θυμίζουμε, πως στο πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ είχε δύο δίλεπτες, ενώ προς το τέλος του παιχνιδιού, βρέθηκε να αμύνεται με… 3 παίκτες! Πρώτο (και τελευταίο) πέναλτι στην «Ένωση» δε, δόθηκε στα μισά περίπου του δευτέρου ημιχρόνου!

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 16:20, με τους «ερυθρόλευκους» να περνάνε μπροστά (7-10). Η «Ένωση» με δύο διαδοχικά γκολ μείωσε στο 9-10, ενώ το σκορ του ημιχρόνου ήταν 10-11. Στο δεύτερο μέρος, ο ΟΣΦΠ πήγε στα τρία γκολ τη διαφορά (10-13), με την ΑΕΚ να πλησιάζει στο 13-14. Στα μισά του ημιχρόνου η ΑΕΚ πέρασε μπροστά (20-18). Αλλά οι «ερυθρόλευκοι» με ένα σερί 5-0 πήγαν στο 20-23 και εν τέλει επικράτησαν 23-27», σημειώνεται σχετικά.