Λούπος: «Η ΑΕΚ “καίγεται” για άμεση λύση στο γηπεδικό»

Πάνος Λούπος

i

© Intime

Λούπος: «Η ΑΕΚ “καίγεται” για άμεση λύση στο γηπεδικό»

Sportal newsroom 19:46 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 02.10.2023

Για το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει στην ΑΕΚ με το γήπεδο μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ μίλησε ο Πάνος Λούπος, διευθυντής επικοινωνίας της ερασιτεχνικής.

Για την ανάγκη εξεύρευσης λύσης στο γηπεδικό ζήτημα που έχει δημιουργηθεί στην ΑΕΚ μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ μίλησε ο Πάνος Λούπος. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ερασιτεχνικής τοποθετήθηκε στο ERT news, μετά τον Γιάννη Βρούτση και τόνισε ότι υπάρχει άμεση άναγκη αφού οι ομάδες χάντμπολ αλλά και το βόλεϊ γυναικών δεν έχουν χώρο για να προπονηθούν.

Συγκεκριμένα ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Ερασιτεχνικής σχολίασε: «Χάρηκα ιδιαίτερα που ο Υφυπουργός μίλησε δύο φορές για το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στην ΑΕΚ μετά το λουκέτο και στο “Γ. Κασιμάτης”. Χάρηκα, επίσης, που είπε ότι είμαστε κοντά στη λύση. Απλά να τονίσω ότι αυτή η λύση πρέπει να έρθει… χθες. Η αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” χρησιμοποιείται φυσικά από την ανδρική ομάδα χάντμπολ, αλλά και από τη γυναικεία και από όλα τα τμήματα υποδομών του σωματείου μας. Επίσης, είχε υπάρξει συμφωνία για να την χρησιμοποιεί φέτος και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ.

Θυμίζω ότι η ανδρική ομάδα χάντμπολ συμμετέχει σε top ευρωπαϊκή διοργάνωση και μάλιστα σε ομίλους. Και τώρα δεν έχει καν που να προπονηθεί, ενώ υπάρχει ανάγκη ακόμα και για διπλές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, τουλάχιστον για τρεις φορές. Φέτος μάλιστα, θα χρησιμοποιούταν η αίθουσα και από το Βόλεϊ Γυναικών, που συμμετέχει και αυτό σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η απόφαση για το “λουκέτο” έπεσε, όπως καταλαβαίνετε σαν κεραυνός εν αιθρία στο σύλλογο μας. Φυσικά τη σεβόμαστε και την αποδεχόμαστε, αφού πρόκειται για την ασφάλεια του κόσμου. Αλλά πρέπει να δοθεί άμεσα λύση. Κι όταν λέω άμεσα, εννοώ μέσα στα επόμενα 24ωρα. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν που να προπονηθούν τα τμήματά μας».

Ερωτηθείς για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο χάντμπολ, που είχε οριστεί για την Τετάρτη, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, σχολίασε: «Το ματς με τον ΟΣΦΠ είχε οριστεί για την Τετάρτη. Θεωρώ αυτονόητο πως θα βγει απόφαση αναβολής, για τον απλούστατο λόγο ότι η ομάδα μας δεν έχει γήπεδο, άρα δεν υπάρχει έδρα για τον αγώνα, κι όπως σας είπα, ούτε καν για να προπονηθεί. Υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στην καθημερινότητά μας».

Βρούτσης: «Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το ΟΑΚΑ, θα σταθούμε σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ» – «Το 2024 το ποδηλατοδρόμιο θ' αποκατασταθεί»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:12 - 02.10.2023

Βρούτσης: «Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το ΟΑΚΑ, θα σταθούμε σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ» – «Το 2024 το ποδηλατοδρόμιο θ' αποκατασταθεί»

Ο Υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης αναφέρθηκε στις κινήσεις για την αποκατάσταση του προβλήματος στο ΟΑΚΑ, χωρίς αναφέρει πότε θα δοθεί λύση.

Για το εάν υπάρχουν άλλες λύσεις που εξετάζονται, τόνισε: «Άλλες λύσεις αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν υπάρχουν. Έγιναν κάποιες προτάσεις από τον κ. Παπασταμάτη στον κ. Βρούτση, στη μεταξύ τους συνάντηση. Τις γνωρίζει ο Υφυπουργός. Επίσης, έχουμε στείλει και σχετική επιστολή και είναι απόλυτα ενήμερος και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Τονίζω ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο. Και είναι πρόβλημα οικονομικό, αγωνιστικό και λειτουργικό. Έχουμε κάνει κάποιες προτάσεις, αλλά δεν θα αναφερθώ σε ονόματα γηπέδων. Η ουσία είναι να βρεθεί λύση και τότε να την πούμε σε όλους. Άκουσα από τον κ. Βρούτση ότι είναι κοντά στις λύσεις, οπότε περιμένουμε κι εμείς σχετική ενημέρωση».