Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία: «Η απόφαση του κ. Μυλωνάκη, που χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό»
i

© Intime

Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία: «Η απόφαση του κ. Μυλωνάκη, που χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό»

Sportal newsroom 18:14 - 26.04.2023

Παράπονα από τη διαιτησία του τρίτου ημιτελικού της Volleyleague γυναικών με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό είχε η ΑΕΚ.

Σημαντικά παράπονα από τη διαιτησία του Αλέξανδρου Μυλωνάκη στον τρίτο ημιτελικό της Volleyleague γυναικών είχε η ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός πέρασε με 3-1 σετ από την έδρα της Ένωαης και προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, η ερασιτεχνική ΑΕΚ κάνει λόγο για «καθοριστικά σφυρίγματα» στο τρίτο σετ αλλά και για «διαιτησία που έκρινε τον τρίτο τελικό». Η Ένωση, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα, ανέβασε βίντεο με την τελευταία φάση του αγώνα όπου αναφέρει: «Η απόφαση του κ. Μυλωνάκη έκρινε το παιχνίδι, καθώς δεν «είδε» αυτό που είδε όλος ο κόσμος! Δηλαδή, το μπλοκ άουτ, χαρίζοντας τη νίκη στον Παναθηναϊκό!».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανασκόπηση του αγώνα στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ. «Με καθοριστικά τα σφυρίγματα στο τρίτο σετ, όπου ένα ματς υπέρ της ΑΕΚ (14-11) γύρισε με διακοπή του αγώνα λόγω… τσιγάρου, σπάσιμο του ρυθμού και αποβολή (δηλαδή δύο πόντοι για τον ΠΑΟ), αλλά και κλοπή στην τελευταία φάση του αγώνα όπου αντί για μπλοκ άουτ, δόθηκε άουτ, αν μη τι άλλο, η διαιτησία έκρινε τον τρίτο τελικό υποχρεώνοντας την ΑΕΚ σε ήττα με 3-1 σετ και αποκλεισμό από τους τελικούς της Volley League Γυναικών», αναφέρεται σχετικά στο ξεκίνημα του κειμένου.