Τη Μεγάλη Τετάρτη η απονομή του πρωταθλήματος της Pre League ανδρών στην ΑΕΚ
i

© Intime

Τη Μεγάλη Τετάρτη η απονομή του πρωταθλήματος της Pre League ανδρών στην ΑΕΚ

Sportal newsroom 18:47 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 10.04.2023

Τη Μεγάλη Τετάρτη θα απονεμηθεί το πρωτάθλημα της Pre League ανδρών στην ΑΕΚ.

Όπως ενημέρωσε η ερασιτεχνική ΑΕΚ, τη Μεγάλη Τετάρτη θα απονεμηθεί το πρωτάθλημα της Pre League στην ομάδα βόλεϊ ανδρών του συλλόγου. Η Ένωση επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Volley League μετά από τέσσερα χρόνια.

Η απονομή θα γίνει μετά τον αγώνα της ομάδας βόλεϊ γυναικών με αντίπαλο το Μαρκόπουλο. Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 3-0 στον πρώτο αγώνα για την πρώτη φάση των πλέι οφ και είναι κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά. Ακόμη, την ίδια ημέρα θα γίνει και η απονομή των ασημένιων μεταλλίων στην ομάδα βόλεϊ εφήβων.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στη Volley League!
ΒΟΛΕΙ

21:17 - 29.03.2023

Η ΑΕΚ επέστρεψε στη Volley League!

Την επιστροφή της στην Volley League πανηγύρισε η ΑΕΚ, η οποία νίκησε τον Φλοίσβο με 3-1 σετ και εξασφάλισε την απευθείας άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

«Η ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της, ότι αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του γυναικείου βόλεϊ με το Μαρκόπουλο (Μεγάλη Τετάρτη 12/04 στις 17:00) στο «Απ. Κόντος» στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα γίνει η απονομή Κυπέλλου στην ανδρική ομάδα βόλεϊ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Pre League, καθώς και η απονομή των μεταλλίων του Εφηβικού τμήματος βόλεϊ για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», αναφέρει η ερασιτεχνική ΑΕΚ.