Κεδέρης: «Η νίκη ήταν για τον Νικολαΐδη»

Χρήστος Κεδέρης

i

© Intime

Κεδέρης: «Η νίκη ήταν για τον Νικολαΐδη»

Sportal newsroom 13:38 - 01.10.2023

Στον αρχηγό της ΑΕΚ, Παναγιώτη Νικολαΐδη, αφιέρωσε τη νίκη κόντρα στον Διομήδη Άργους για τη Handball premier ο Χρήστος Κεδέρης.

Μεγάλη νίκη πήρε η ΑΕΚ στο Άργος κόντρα στον τοπικό Διομήδη, 25-16 για τη δεύτερη αγωνιστική της Handball premier. Η Ένωση έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ είχε πρώτο σκόρερ τον Χρήστο Κεδέρη. Ο διεθνής εξτρέμ σημείωσε έξι τέρματα. Ο παίκτης της ΑΕΚ αφιέρωσε τη νίκη στον Παναγιώτη Νικολαΐδη, αρχηγό της ομάδας.

«Αρχικά, περαστικά στον αρχηγό μας, στον Παναγιώτη Νικολαΐδη. Αυτή η νίκη ήταν ξεκάθαρα αφιερωμένη σε εκείνον! Για εμάς ήταν μια μεταβατική εβδομάδα. Στο Άργος δεν έχουμε περάσει εύκολα και αυτή η νίκη σημαίνει πολλά για την ομάδα. Έρχεται και το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ και είμαστε έτοιμοι για μια απαιτητική σειρά αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά τον κόσμο που ήταν δίπλα μας! Αυτή η νίκη έχει μεγάλη σημασία γιατί ήταν και το ντεμπούτο του κόουτς Τζούκιτς. Και συνοδεύτηκε από ευρεία νίκη», είπε ο Χρήστος Κεδέρης στην ιστοσελίδα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαΐδης ενεπλάκη σε τροχαίο πριν από λίγες ημέρες. Ο 32παίκτης επέβαινε στη μηχανή του όταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

«Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τις πιο θερμές ευχές της για περαστικά και για να είναι σύντομα κοντά μας, γέρος και δυνατός, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας χάντμπολ, Παναγιώτης Νικολαΐδης, που είχε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του. Ο αρχηγός μας, ευτυχώς φορούσε το κράνος του και στη σύγκρουση που είχε με αυτοκίνητο που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, σώθηκε χάρη σε αυτό. Φέρει αρκετά θλαστικά τραύματα, του έχουν γίνει ράμματα σε κάποια σημεία, αλλά είναι καλά στην υγεία του.

Παναγιώτη, αρχηγέ μας, είμαστε όλοι δίπλα σου, σε αγαπάμε και σε περιμένουμε!», ανέφερε η σχετική ενημέρωση της ΑΕΚ.