Μαντάλινιτς: «Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι»

Στίπε Μαντάλινιτς

i

© Intime

Μαντάλινιτς: «Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι»

Sportal newsroom 21:54 - 23.10.2023

Ο Στίπε Μαντάλινιτς σημείωσε ότι θα είναι σκληρό το ματς της ΑΕΚ με τη Λουκέρνη για το EHF European League.

Στο ματς με τη Κριένς Λουκέρνη έχει στρέψει την προσοχή της ΑΕΚ. Η ομάδα του Ντράγκαν Τζούκιτς υποδέχεται την ελβετική ομάδα για τη δεύτερη αγωνιστική του EHF European League. Ο αγώνας θα γίνει την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 19:45 το βράδυ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Η ΑΕΚ στοχεύει στην πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Θυμίζουμε ότι η Ένωση είχε ηττηθεί από την Γκόρνικ Ζάμπρζε στο πρώτο της ματς στο EHF European League. Η ΑΕΚ προέρχεται από νίκη κόντρα στη Δράμα για τη Handball premier.

Ο Στίπε Μαντάλινιτς εν όψει του ευρωπαϊκού παιχνιδιού, είπε: «Η Λουκέρνη είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολλά τρεξίματα και ατομική ποιότητα. Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι. Περιμένω μία πραγματική μάχη. Παίζουμε στο σπίτι μας και πιστεύω πως θα έχουμε τις ευκαιρίες μας. Αναμένω την υποστήριξη πολλών οπαδών μας, που πάντα είναι δίπλα μας. Μας δίνουν μεγάλη δύναμη».

Επίσης, ο Πάτρικ Μαρτίνοβιτς δήλωσε: «Μετά από μια βαριά ήττα στην πρεμιέρα, έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε στο γήπεδό μας πως ήταν μια κακή παρένθεση το προηγούμενο ματς. Ελπίζω να δείξουμε τα πράγματα που μπορούμε και οι πόντοι της νίκης να μείνουν στην Αθήνα».

Τα εισιτήρια με Λουκέρνη

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Κριένς Λουκέρνη.

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων της αναμέτρησης της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών κόντρα στην Κρίενς Λουκέρνη που θα διεξαχθεί την Τρίτη (24/10, 19:45), στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, για την 2η αγωνιστική του EHF European League.

Οι Πρωταθλητές αναμένουν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΚ για να πετύχουν την πρώτη τους νίκη και να κάνουν ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ και 20€ (VIP), ενώ φυσικά ισχύουν, το ΚΟΙΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2023-24 και το ALL SPORTS ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2023-24.

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα Γραφεία του Συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια (Φωκών 9).

Η αποχώρηση των οπαδών δείχνει τον δρόμο, οφείλουν ν’ ακολουθήσουν οι πρόεδροι

Η αποχώρηση των οπαδών δείχνει τον δρόμο, οφείλουν ν’ ακολουθήσουν οι πρόεδροι

Τα τελευταία χρόνια η πλειονότητα των οπαδών δείχνει ξεκάθαρα πόσο έχει κουραστεί από τους ανεγκέφαλους που βρίσκονται στα γήπεδα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Άρη.

Ημέρες διάθεσης εισιτηρίων από τα Γραφεία:

Πέμπτη 19/10: 11:00-18:30

Παρασκευή 20/10: 11:00-18:30

Δευτέρα 23/10: 11:00-18:30

Τρίτη 24/10: 11:00-15:00

Εφόσον υπάρχει απόθεμα εισιτηρίων, ο κόσμος θα μπορεί να τα προμηθευτεί έξω από το γήπεδο, την ημέρα του αγώνα από τις 17:45.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.