Ανδρεόπουλος στο Sportal: «Ήμασταν πιο υπομονετικοί στα τελειώματα των σετ - Κάθε παίκτης είναι πολύτιμος»
i

Δημήτρης Ανδρεόπουλος / © Intime

Ανδρεόπουλος στο Sportal: «Ήμασταν πιο υπομονετικοί στα τελειώματα των σετ - Κάθε παίκτης είναι πολύτιμος»

Πηνελόπη Παπαδήμου 14:55 - 08.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:59 - 08.02.2023

Στην υπομονή που είχε ο Παναθηναϊκός στα τελειώματα των σετ στάθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μιλώντας στο Sportal μετά το τέλος του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από την έδρα του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup. Το τριφύλλι επιβλήθηκε με 3-1 σετ στο κλειστό του Ρέντη και πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου είχε πρώτο σκόρερ τον Γίρι Κόβαρ με 26 πόντους. Ο Τσέχος με ιταλικός διαβατήριο έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση και «μπήκε στα παπούτσια» του Ερνάντεζ που δεν έπαιξε.

«Τα σερβίς των δύο ομάδων ήταν αυτά που στον μεγαλύτερο βαθμό έδιναν και τους νικηφόρους πόντους. Στα τελειώματα των σετ ήμασταν πιο υπομονετικοί και πιο τακτικοί νομίζω», τόνισε στο Sportal μετά το τέλος του αγώνα o Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ο Έλληνας προπονητής ρωτήθηκε και για την απουσία του Φερνάντο Ερνάντεζ. Ο Κουβανός δεν αγωνίστηκε λόγω ενός προβλήματος που έχει στη γάμπα.

«Η ομάδα αποτελείται από 14 παίκτες που ο κάθε παίκτης είναι πολύτιμος. 'Ολοι οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τη δουλειά» τόνισε ο coach Ανδρεόπουλος.

Η ρεβάνς για τα ημιτελικά του Challenge Cup θα γίνει στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου.

«Στο γήπεδό μας, γνωρίζετε πολύ καλά, ότι οι φίλαθλοί μας ακολουθούν. Πάντα έχει κόσμο», σχολίασε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ο Έλληνας προπονητής ρωτήθηκε κι αν θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι, πια, φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. «Αυτά είναι δημοσιογραφικές θεωρίες. Αυτό το ζευγάρι είναι πολύ δυνατό, και το άλλο ζευγάρι, η Μακάμπι με τις Αζόρες είναι επίσης δυνατό».