Ανδρεόπουλος: «Θα το πιστεύουμε μέχρι να πέσει η τελευταία μπάλα κάτω»
i

© Intime

Ανδρεόπουλος: «Θα το πιστεύουμε μέχρι να πέσει η τελευταία μπάλα κάτω»

Sportal newsroom 22:24 - 18.04.2024

Εξακολουθεί να πιστεύει στην ομάδα του ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό της Volley League.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε ζωντανός στη σειρά των τελικών της Volley League. Το τριφύλλι επικράτησε 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Μετς και μείωσε 2-1 και πλέον οι δύο ομαδες στρέφουν την προσοχή τους στον τέταρτο τελικό στο κλειστό του Ρέντη.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ακόμη με την πλάτη στον τοίχο. Ωστόσο, ο προπονητής του τριφυλλιού τόνισε ότι η ομάδα θα πιστεύει στην ολική ανατροπή μέχρι να πέσει η τελευταία μπάλα κάτω.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε μια καταπληκτική χρονιά και κάναμε μια ήττα και σίγουρα αξίζουμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα. Εμείς χάνουμε στη σειρά 2-1 και είμαστε ακόμα με την πλάτη στον τοίχο και δεν θέλουμε να μιλάμε, αφήνουμε τους άλλους να το κάνουν. Θα το πιστεύουμε μέχρι να πέσει η τελευταία μπάλα κάτω. Έχουμε τραβήξει πολλά και προσπαθούμε πολύ σκληρά», δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

«Μείναμε ζωντανοί και καταφέραμε να πετύχουμε μια πολύ δύσκολη νίκη. Το ζήσαμε και το νιώσαμε το ματς και πάμε σίγουρα με πιο ανεβασμένη ψυχολογία στο Ρέντη. Έχουμε λίγες ημέρες να οργανωθούμε και θέλω να πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε ακόμα πιο ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Θεωρώ ότι μπορεί η απόδοση μου να ήταν καλύτερη σε άλλα ματς αλλά η νίκη είναι αυτή που μετράει και είναι το σημαντικότερο πράγμα. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου αλλά δεν επαναπαυόμαστε και θα τα δώσουμε όλα στο Ρέντη», τόνισε με τη σειρά του ο Σταύρος Κασαμπαλής.