Ντρισμπιώτη: «Ήμουν έτοιμη από καιρό για αυτήν την κούρσα - Δεν το πιστεύω ότι έχω στα χέρια μου το μετάλλιο» (vid)

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

i

© Intime

Ντρισμπιώτη: «Ήμουν έτοιμη από καιρό για αυτήν την κούρσα - Δεν το πιστεύω ότι έχω στα χέρια μου το μετάλλιο» (vid)

Sportal newsroom 11:10 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 24.08.2023

Μετά το τεράστιο επίτευγμα και την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στάθηκε στην ετοιμότητά της.

Η σπουδαία Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης, καθώς ολοκλήρωσε την παρουσία της στα 35 χλμ βάδην σε 2:43:22. Στις δηλώσεις της μετά από το συγκεκριμένο επίτευγμα, η ίδια στάθηκε στο κίνητρο που είχε αλλά και στην προσπάθεια που κατέβαλε. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Τι περάσαμε και σήμερα. Απίστευτη ατμόσφαιρα, όλη η Ελλάδα είναι εδώ σήμερα. Είναι τρομερό Δεν το πιστεύω ότι έχω στα χέρια μου το μετάλλιο. Ο κόσμος ήταν φοβερός, όχι μόνο οι Έλληνες σήμερα ένιωσα όλη την Ευρώπη δίπλα μου. Ο προπονητής μου, οι συναθλητές και όλα τα παιδιά από το καμπ ήταν μαζί μου. Δεν έχω λόγια. Όλους εσάς που ήσασταν εδώ μαζί μου, όλους όσοι έστελναν μηνύματα. 

Ήταν μία κούρσα στα μέτρα μου και ήμουν έτοιμη από πολύ καιρό. Έδειχνα από την αρχή της χρονιάς ότι μπορώ να είμαι σε αυτό το γκρουπ. Μου φαίνεται απίστευτο ότι μπορώ να βαδίζω τόσο γρήγορα μαζί με αυτές τις πρωταθλήτριες. Είμαι μία από αυτές, μια Ολυμπιονίκης και πλέον ανήκουν στην ελίτ. Είμαι πάρα πολύ περήφανη και το κίνητρό μου είναι αυτοί που δεν με πιστεύουν. Του χρόνου αλλάζει το αγώνισμα και είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να κερδίσω. Αλλάζει το άθλημα. Ελπίζω να είμαι στα 20 χλμ. και να είμαι μέσα στις πρώτες αθλήτριες. 

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος άνοιξα τον χορό των μεταλλίων. Εύχομαι αυτό το μετάλλιο να είναι μόνο η αρχή. Ο κόσμος δεν σταμάτησε στιγμή να με στηρίζει. Τους ευχαριστώ. Τώρα θέλω να ξεκουραστώ, να κλάψω πολύ και να κάτσω με την οικογένειά μου. Με στήριξαν πολύ, ήταν όλοι δίπλα μου».