«Έπαθε» ... Ρος Γκέλερ ο Τεντόγλου: Έτσι πανηγύρισε την πρόκριση του στον τελικό (vid)
i

©Glomex

«Έπαθε» ... Ρος Γκέλερ ο Τεντόγλου: Έτσι πανηγύρισε την πρόκριση του στον τελικό (vid)

Sportal newsroom 14:12 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:28 - 23.08.2023

Ο Μίλτος Τεντόγλου πανηγύρισε την πρόκρισή του στον τελικό με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε τα προγνωστικά! Ο Έλληνας αθλητής πήρε την πρόκριση στον τελικό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης με άλμα στα 8.25 μέτρα στην τρίτη του προσπάθεια. 

Ο 25χρονος Έλληνας αθλητής πανηγύρισε την πρόκριση του με ένα πρωτότυπο τρόπο. Ο Μίλτος Τεντόγλου, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο «έπαθε»... Ρος Γκέλερ. 

«Εντάξει δεν ανησύχησα, απλά εντάξει να μιλήσω ειλικρινά, είμαι λίγο βλάκας, με ένα πρώτο άλμα, πατάω δύο εκατοστά άκυρο… Από τον φόβο μου μετά, για να κάνω ένα έγκυρο γιατί ήταν μεγάλο άλμα το πρώτο έτσι, ήταν πάνω από 8.30μ. ήταν εύκολη πρόκριση και λέω ok, θα πάω πίσω, θα πατήσω πίσω να είμαι σίγουρος. Και πάτησα στο σπίτι μου, πάτησα 30 πόντους πίσω και ήταν 7.95μ., δεν έφτανε κι έπρεπε να κάνω τρίτο. Δεν είναι ότι φοβήθηκα, δηλαδή και το 8.25μ. χαλαρό άλμα μπήκα ετσι, ένα απλό αλματάκι ήταν… Απλά για ποιο λόγο να κάνω τρία και να κουραστώ γιατί ο τελικός είναι αύριο, δεν έχω μέρα να ξεκουραστώ τώρα αυτή είναι η χαζομάρα μόνο, δεν με πείραξε που ήταν τρία άλματα, εντάξει…», είπε μεταξύ άλλων ο Τεντόγλου στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την πρόκρισή του.

Θυμίζουμε ότι τελικός του μήκους με τη συμμετοχή του Μίλτου Τεντόγλου είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη στις 20:30 ώρα Ελλάδας.