Χάλκινη η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης!

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

i

© PrtScr

Χάλκινη η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης!

Sportal newsroom 10:47 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:38 - 24.08.2023

Ακόμα μία σπουδαία διάκριση για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά της στα 35 χλμ βάδην στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πανηγύρισε ακόμη μία διάκριση!

Η σπουδαία Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης, καθώς ολοκλήρωσε την παρουσία της στα 35 χλμ βάδην σε 2:43:22.

Περίπου έναν χρόνο μετά τον διπλό θρίαμβο στο Μόναχο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η Ελληνίδα αθλήτρια πρόσθεσε ακόμη μία διάκριση στο βιογραφικό της.

Αξίζει να σημειωθεί πως το χρυσό μετάλλιο στις γυναίκες κατέκτησε η Ισπανίδα Μαρία Πέρεθ, η οποία τερμάτισε σε 2:38:40, ενώ τη 2η θέση κατέλαβε η Γκαρσία Λεόν από το Περού σε 2:40:52. Στη συνέχεια ακολούθησε η σπουδαία Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία έκλεισε την πρώτη τριάδα.

Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε συνολικά από τέσσερις συμμετοχές, τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ, την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, την Κυριακή Φιλτισάκου και την Όλγα Φιάσκα.

Τεντόγλου: «Ήταν δύσκολος προκριματικός αλλά κατάφερα να προκριθώ με το τρίτο άλμα»
ΣΤΙΒΟΣ

09:21 - 24.08.2023

Τεντόγλου: «Ήταν δύσκολος προκριματικός αλλά κατάφερα να προκριθώ με το τρίτο άλμα»

Ο Μίλτος Τεντόγλου σε βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στη δυσκολία του προκριματικού αλλά εξέφρασε και την πίστη στον εαυτό του ενόψει του τελικού της Πέμπτης (24/08).

Τέλος, με αυτήν την εξαιρετική επίδοση η Ντρισμπιώτη χάρισε στη χώρα μας το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση και το 24ο της χώρας μας στην ιστορία της διοργάνωσης.