Τεντόγλου: «Ήταν δύσκολος προκριματικός αλλά κατάφερα να προκριθώ με το τρίτο άλμα»

Μίλτος Τεντόγλου

i

© Intime

Τεντόγλου: «Ήταν δύσκολος προκριματικός αλλά κατάφερα να προκριθώ με το τρίτο άλμα»

Sportal newsroom 09:21 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:56 - 24.08.2023

Ο Μίλτος Τεντόγλου σε βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στη δυσκολία του προκριματικού αλλά εξέφρασε και την πίστη στον εαυτό του ενόψει του τελικού της Πέμπτης (24/08).

Ο Μίλτος Τεντόγλου παρόλο που... καρδιοχτύπησε, κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό του μήκους, όπου θα διεκδικήσει το μοναδικό μετάλλιο που λείπει απ' τη συλλογή του, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής χρειάστηκε να φτάσει στο τρίτο άλμα για να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό, σημειώνοντας την τρίτη καλύτερη επίδοση (8,25 μ.).

Μετά τη λήξη του αγώνα ανάρτησε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σήμερα ήταν ένας δύσκολος προκριματικός, αλλά κατάφερα να προκριθώ με το τρίτο άλμα, όπως και πολλοί άλλοι αθλητές, οι περισσότεροι αθλητές, πολύ περίεργο, έκλεισε ο τελικός η 12άδα. με οκτώ μέτρα που είναι απίστευτο έχουμε χρόνια να το δούμε και πιστεύω αύριο θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας αλλά είμαι έτοιμος και περιμένω να πηδήξω πολύ καλά, όπως και οι άλλοι διαγωνιζόμενοι και θεωρώ θα είναι ένας πολύ καλός αγώνας».