Η Βουλιαγμένη πέρασε από την έδρα του Απόλλωνα και ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας
i

© Intime

Η Βουλιαγμένη πέρασε από την έδρα του Απόλλωνα και ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας

Πηνελόπη Παπαδήμου 23:44 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 03:44 - 03.05.2023

Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε με 16-13 του Απόλλωνα στο Σεράφειο κολυμβητήριο και ισοφάρισε τη μεταξύ τους σειρά των ημιτελικών στην Α1 πόλο ανδρών.

Σε τρίτο αγώνα θα κριθεί ο ημιτελικός μεταξύ της Βουλιαγμένης και το Απόλλωνα για την Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα του Λαιμού επιβλήθηκε με 16-13 στο Σεράφειο κολυμβητήριο και πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας.

Ο τρίτος ημιτελικός θα γίνει την Πέμπτη 4 Μαΐου. Σημειώνεται ότι ο Απόλλων προερχόταν από την κατάκτηση του Challenger Cup κόντρα στην Τεράσα.

Το ματς ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με πάθος, δύναμη και ένταση στις εξέδρες. Όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας 5:17 πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει μια διαφορά δύο και τριών γκολ από το δεύτερο οκτάλεπτο. Ο Απόλλων ισοφάρισε σε 9-9, αλλά με πλουραλιστικές λύσεις επιθετικά και μπλοκάροντας τα ατού του αντιπάλου, σε κρίσιμα σημεία στο φινάλε, οι Βουλιαγμενιώτες έφτασαν στην πολύτιμη νίκη με το τελικό 16-13.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 13-16

Οκτάλεπτα: 4-6, 3-3, 3-4, 3-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 2, Μόκκας 2, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος 2, Μπραΐμης, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης, Σολανάκης 5, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσαβαλιάρης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 4, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ Ντ., Αλαφραγκής 3, Καπότσης 1, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας 1, Κωνσταντόπουλος.