Αρκάς - Ολυμπιακός: Που μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του αγώνα!

Ολυμπιακός - Αρκάς

i

©Intime

Αρκάς - Ολυμπιακός: Που μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του αγώνα!

Νίκος Καλαμπάκας 17:23 - 07.02.2024

Διαβάστε στο Sportal που μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα στην Αρκάς και τον Ολυμπιακό που θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά του CEV Cup.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αρκάς για τα προημιτελικά του CEV Cup σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες της ελληνικής ομάδας βολεύονται με δύο αποτελέσματα.

Μετά τη νίκη τους στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν μεταβεί στη Σμύρνη προκειμένου να... ολοκληρώσουν τη δουλειά απέναντι στην Αρκάς.

Στον πρώτο αγώνα οι παίκτες του Καστελάνι είχαν επικρατήσει με 3-2 σετ, γεγονός που σημαίνει ότι σε λίγη ώρα οι ερυθρόλευκοι δεν κυνηγούν ένα αποτέλεσμα, αλλά περισσότερα.

Για να περάσουν οι Τούρκοι θέλουν «καθαρή» νίκη, δηλαδή με 3-0 ή με 3-1. Σε νίκη των γηπεδούχων με 3-2 η πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ, ενώ σε οποιοδήποτε άλλο σκορ την πρόκριση παίρνει ο Ολυμπιακός.

Η μετάδοση του αγώνα

Το ματς είναι προγραμματισμένο για σήμερα Τετάρτη 8/2 στις 18.30. Τηλεοπτική κάλυψη δεν υπάρχει, γεγονός που βαραίνει περισσότερο τη CEV και λιγότερο τους γηπεδούχους. Η ομοσπονδία δεν υποχρεώνει τις ομάδες να έχουν τηλεοπτικό πάροχο, ούτε να μεταδίδουν τους εντός έδρας αγώνες μέσω live streaming.

Έτσι, η Αρκάς δεν είναι υποχρεωμένη να έχει απευθείας μετάδοση από τη Σμύρνη και όποιος θέλει να παρακολουθήσει την εξέλιξη της αναμέτρησης, μπορεί να το κάνει μόνο μέσω του live στο site του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.