«Καθάρισε» τη Βουλιαγμένη ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός πόλο ανδρών

i

© Intime

«Καθάρισε» τη Βουλιαγμένη ο Ολυμπιακός

Sportal newsroom 20:52 - 01.03.2023

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 14-6 της Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο της Βάρης για την ένατη αγωνιστική του Champions League πόλο ανδρών.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στον ελληνικό «εμφύλιο» για την ένατη αγωνιστική του Champions League πόλο ανδρών. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 14-6 της Βουλιαγμένης και είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στο Final-8.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου με 22 βαθμούς. Η ομάδα των νοτίων προαστίων έμεινε στους 13 αλλά παραμένει εντός της τετράδας που δίνει την πρόκριση στην τελική φάση. Οι Πειραιώτες προέρχονταν από νίκη κόντρα στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα. 

Κανονικά οι ευρωπαϊκοί αγώνες Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός και Πανιώνιος-Βάσας
ΣΠΟΡ

14:46 - 01.03.2023

Κανονικά οι ευρωπαϊκοί αγώνες Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός και Πανιώνιος-Βάσας

Οι αγώνες Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός για το Champions League και Πανιώνιος-Βάσας για το Euro Cup θα διεξαχθούν κανονικά. Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί στη μνήμη των θυμάτων από την τραγωδία στα Τέμπη πριν την έναρξη τους.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του ματς. Η Βουλιαγμένη φάνηκε ανταγωνιστική στο πρώτο οκτάλεπτο. Στη συνέχεια οι Πειραιώτες πάτησαν γκάζι και με όπλο την άμυνά τους πήραν τη νίκη.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς με τέσσερα τέρματα. Λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 14-6

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-6, 3-3, 1-3.

NO ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας 1, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Γραμματικός, Δερβίσης, Μπούσλιε, Δήμου 2, Φιλίποβιτς 2, Κολόμβος 1, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς.