Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Προ Ρέκο η Βουλιαγμένη

Βουλιαγμένη - Προ Ρέκο

i

© Intime

Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Προ Ρέκο η Βουλιαγμένη

Sportal newsroom 22:02 - 05.04.2023

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε με 13-7 από την Προ Ρέκο στο κολυμβητήριο της Βάρης για την ενδέκατη αγωνιστική του Champions League στο πόλο ανδρών.

Η Βουλιαγμένη δεν τα κατάφερε κόντρα στην Προ Ρέκο. Η ομάδα των νοτίων προαστίων ηττήθηκε με 13-7 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο κολυμβητήριο της Βάρης για την ενδέκατη αγωνιστική του Champions League πόλο ανδρών.

Η ομάδα των βορείων προαστίων διατηρεί ελπίδες πρόκρισεις στο Final-8 της διοργάνωσης. Η Βουλιαγμένη είναι στην πέμπτη θέση με 14 βαθμούς, όσους και η Γιαντράν που είναι τέταρτη.

Οι Ιταλοί προηγήθηκαν με 0-2 με πέναλτι του Ζάλανκι και τον Ετσενίκε στον παίκτη παραπάνω. Ο Νικολαΐδης διαμόρφωσε το 1-2 στο φινάλε της πρώτης περιόδου. Η Προ Ρέκο έφτασε στο 1-3 με τον Φιλιόλι στα 7:37 πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου.

Η Βουλιαγμένη μείωσε ξανά (2-3) με τον Χαλυβόπουλο με τον Ετσενίγκε και τον Πρεσούτι να διαμορφώνουν το 2-5. Η ομάδα των νοτίων προαστίων προσπάθησε να αντιδράσει στο τρίτο οκτάλεπτο αλλά οι Ιταλοί πάτησαν γκάζι στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και έφτασαν στην άνετη νίκη.

ΝΟ ΒΟΛΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΠΡΟ ΡΕΚΟ 7-13

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 3-2, 1-5.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος, Νικολαΐδης 1, Κωνσταντόπουλος, Αλμύρας, Αλαφραγκής 2, Καπότσης 1, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης

ΠΡΟ ΡΕΚΟ (Σάντρο Σούκνο): Ντε Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1, Ζάλανκι 4, Φιλιόλι 1, Γιάνγκερ 1, Κανέλα, Πρεσιούτι 1, Εστενίκε 3, Ίβοβιτς 1, Βελότο, Λόνκαρ, Χάλοκ 1, Νέγκρι.