Challenge Cup: Οι ημερομηνίες και οι έδρες των τελικών του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ
i

©INTIME

Challenge Cup: Οι ημερομηνίες και οι έδρες των τελικών του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Sportal newsroom 17:15 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 16.02.2023

Εκτός έδρας θα δώσει ο Ολυμπιακός τον πρώτο τελικό του Challenge Cup κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τη δεύτερη αναμέτρηση να διεξάγεται στην εδρα του.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό του Challenge Cup. Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι κατάφερε να φτάσει στη σπουδαία ανατροπή, παρά το ισχυρό προβάδισμα που είχε πάρει στον πρώτο ημιτελικό ο Παναθηναϊκός και «σφράγισε» το εισιτήριο για τον όγδοο ευρωπαϊκό τελικο στην ιστορία του.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία έχει γνωστοποιήσει εδώ και καιρό τις ημερομηνίες των τελικών του Challenge Cup. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα της η CEV, στον πρώτο τελικό η ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί στο Ισραήλ κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 8 Μαρτίου.

Ξέσπασε ο Ιντάλγκο: «Αποτύχαμε στο άθλημα»
ΒΟΛΕΙ

11:03 - 16.02.2023

Ξέσπασε ο Ιντάλγκο: «Αποτύχαμε στο άθλημα»

Ο ακραίος του Ολυμπιακού, Σαλβαδόρ Ιντάλγκο με δύο αναρτήσεις στο Twitter ξέσπασε για τα επεισόδια, που έγιναν χθες στον αγώνα των «ερυθρολεύκων» με τον Παναθηναϊκό για τον δεύτερο ημιτελικό του Challenge Cup.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει τη ρεβάνς στην έδρα του στις 15 Μαρτίου, ωστόσο μένει να δούμε τι θα αποφασίσουν οι ιθύνοντες του συλλόγου σχετικά με το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο αγώνα, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο του ΟΑΚΑ. 

Οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν σύντομα. Ο αντίπαλος της ελληνικής ομάδας θα είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η ομάδα από το Ισραήλ πήρε τη νίκη με 3-1 σετ κόντρα στην Μπαστάρντο και στη ρεβάνς ηττήθηκε με 3-2 σετ παίρνοντας την πρόκριση. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μακάμπι είναι η ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Οι Ισραηλινοί πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά με δύο νίκες.