Ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα και αποκλεισμός για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Απόλλων Σμύρνης

i

© Intime

Ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα και αποκλεισμός για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε με 12-10 από τον Ερυθρό Αστέρα στον πρώτο προκριματικό όμιλο του Champions League πόλο ανδρών.

Δεύτερη ήττα υπέστη ο Απόλλων Σμύρνης στον πρώτο προκριματικό όμιλο του Champions League πόλο ανδρών στο Αννόβερο. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη έχασε με 12-10 από τον Ερυθρό Αστέρα και δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στη φάση των «16» της κορυφαία διασυλλογικής διοργάνωσης του πόλο.

Ο Απόλλων θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στα προκριματικά του Euro Cup. Θυμίζουμε ότι η «ελαφρά ταξιαρχία» πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα στην πρεμιέρα της στον όμιλο (11-10) κόντρα στο Αννόβερο.

Το ματς του Απόλλωνα με τον Ερυθρό Αστέρα είχε πολύ μεγάλη ένταση. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη είχε παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα.

Ο Απόλλων διαμαρτύρεται για τη φάση της απόφασης για ποινή σε βάρος του Νίκου Γαρδίκα και μετά η αποβολή με αντικατάσταση για διαμαρτυρία στα 3:19 πριν από το τέλος, με το σκορ 12-10 σε βάρος του Απόλλωνα. Δευτερόλεπτα μετά είδε την κόκκινη κάρτα και ο προπονητής Νίκος Δεληγιάννης.

Ο Απόλλων Σμύρνης προηγήθηκε 2-1 και 5-4, με τον Ερυθρό Αστέρα να προσπερνά με 7-5, να ανοίγει τη διαφορά στο 11-6. Η ομάδα της Σερβίας είχε διαφορά τεσσάρων γκολ (12-8) στο τέλος της τρίτης περιόδου. Ο Απόλλων μείωσε σε 12-10, στα 3:53 πριν από το τέλος, με το σκορ να μένει αναλλοίωτο μέχρι το τέλος. Ο Απόλλων θα παίξει με τη Χόνβεντ και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στον πρώτο προκριματικό όμιλο του Αννόβερο κόντρα στην Μπαρτσελόνα. 

Οι «διαβολοβδομάδες» του Big-4 και ο «καυτός» χειμώνας σε Ελλάδα κι Ευρώπη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:56 - 09.09.2023

Οι «διαβολοβδομάδες» του Big-4 και ο «καυτός» χειμώνας σε Ελλάδα κι Ευρώπη

Το Big-4 του ελληνικού πρωταθλήματος έμαθε αναλυτικά το πρόγραμμα του πρώτου γύρου της Super League και το Sportal σας παρουσιάζει τις «διαβολοβδομάδες» που θα περιέχουν ντέρμπι και ευρωπαϊκό ματς.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 12-10

Οκτάλεπτα: 3-2, 6-4, 3-2, 0-2.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Φιλίποβιτς): Μίσοβιτς, Μπούρσατς, Γκάγιτς, Μάρκοβιτς 1, Σούμποτιτς 1, Βάσιτς 2, Γγκογκόφ 3, Μπασάρα, Βουκίσεβιτς 2, Λούκας 1, Ντάνκοβιτς, Ράντοβιτς 2, Ιβάνοβιτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Τρούλος 3, Δίπλαρος 2, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Τόττης, Καβουσανός.