Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα ο Απόλλων Σμύρνης
i

© Intime

Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα ο Απόλλων Σμύρνης

Sportal newsroom 22:25 - 08.09.2023

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε με 11-10 από το Αννόβερο στον πρώτο του αγώνα για τον πρώτο προκριματικό όμιλο του Champions League πόλο ανδρών.

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον πρώτο προκριματικό όμιλο του Champions League πόλο ανδρών ο Απόλλων Σμύρνης. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη έχασε με 11-10 από το Αννόβερο πληρώνοντας το κακό της ξεκίνημα στο ματς.

Ο Απόλλων, που πέρσι κατέκτησε το Challenger Cup, βρέθηκε να χάνει με 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη πέτυχε το πρώτο της γκολ, 3:17 πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου.

Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας δεν το έβαλαν κάτω, παρά τη διαφορά που είχε πάρει η γερμανική ομάδα. Ο Απόλλων Σμύρνης ροκάνισαν τη διαφορά στο γκολ αρκετές φορές, ωστόσο δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Απόλλων έδειχνε να χάνει τον έλεγχο του αγώνα αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 10-7 (5.50 πριν το τέλος), ωστόσο κατάφερε με τον Γωνιωτάκη (4.07) και τον Μπογκντάνοβιτς (1.45) να μειώσει σε 10-9. Στη συνέχεια, το Αννόβερο έκανε το 11-9 με τον Λόζινα, ενώ ο Μπογκντάνοβιτς και πάλι στον παίκτη παραπάνω μείωσε σε 11-10 στα 31 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Το παιχνίδι είχε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και με την εκπνοή οξύνθηκαν τα πνεύματα, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποκαταστάθηκε η τάξη. Ο Απόλλων Σμύρνης θα παίξει το Σάββατο με τον Ερυθρό Αστέρα και τη Χόνβεντ και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στον πρώτο όμιλο κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Την πρόκριση στη φάση των «16» θα πάρει η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου.

Η μεγάλη επανεκκίνηση της Εθνικής ομάδας, με τον Σπανούλη στο πρώτο πλάνο της «γαλανόλευκης»
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

15:08 - 08.09.2023

Η μεγάλη επανεκκίνηση της Εθνικής ομάδας, με τον Σπανούλη στο πρώτο πλάνο της «γαλανόλευκης»

Ο Δημήτρης Ιτούδης ξεκίνησε ήδη τις συζητήσεις με την ΕΟΚ και το μέλλον του στην Εθνική ομάδα μπάσκετ μοιάζει περισσότερο με... παρελθόν. Θέλει βέβαια να φύγει με προϋποθέσεις που θα επηρεάσει (και) ο ίδιος, ενώ ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Λιόλιος, περιμένει την ώρα και τη στιγμή που την ομάδα θα αναλάβει ο Βασίλης Σπανούλης.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 11-10

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-3, 3-4, 3-3.

Οι σκόρερ του Απόλλωνα: Μπογκντάνοβιτς 3, Γωνιωτάκης 2, Αλαμάνος 1, Μόκκας 1, Τρούλος 1, Γαρδίκας 1, Σουσιασβίλι 1.

Από το Αννόβερο βρήκαν δίχτυα: Μπάσιτς 5, Λόζινα 3, Μπένιτς 2, Μάτσαν 1.