Στην Οραντέα η Βουλιαγμένη

Βουλιαγμένη

i

© Intime

Στην Οραντέα η Βουλιαγμένη

Στη «μάχη» της πρόκρισης στην τελική φάση του Champions League πόλο ανδρών ρίχνεται η Βουλιαγμένη που βρίσκεται στην πόλη Οραντέα της Ρουμανίας για τους αγώνες του τρίτου προκριματικού ομίλου της διοργάνωσης.

Από την πόλη Οραντέα της Ρουμανίας θα ξεκινήσει το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της Βουλιαγμένης. Η ομάδα των νοτίων προαστίων θα αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League πόλο ανδρών.

Η Βουλιαγμένη, που την περσινή σεζόν έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Final 8 της διοργάνωσης, θα παίξει με τη διοργανώτρια Οραντέα, την Ορτίτζια και την Πριμόριε Ριέκα. Το έργο της ομάδας της Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς είναι δύσκολο αφού μόνο η πρώτη κάθε ομίλου θα προκριθεί στην τελική φάση.

Αν η Βουλιαγμένη προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, τότε θα μπει στον τέταρτο όμιλο μαζί με την Μπαρτσελονέτα, τη Μαρσέιγ και τη Σπαντάου. Αν η ομάδα των νοτίων προαστίων δεν τα καταφέρει στον τρίτο προκριματικό όμιλο, τότε θα παίξει στα προκριματικά του Euro Cup.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής αθλητές: Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Σεμίρ Σπάχιτς, Ευστάθιος Καλογερόπουλος, Αντρέας Αλμύρας, Nemanja Ubovic, Νικόλαος Παπασηφάκης, Dylan Woodhead, Νικόλαος Καστρινάκης, Μάριος Καπότσης, Νικόλαος Κουρούβανης, Κωνσταντόπουλος Θωμάς, Εμμανουήλ Ανδρεάδης και Αναστάσιος Σαπουνάκης.

Μαζί τους είναι ο προπονητής της ομάδας Vladimir Vujasinovic, ο βοηθός προπονητή Γιώργος Χατζιδάκης, ο τεχνικός διευθυντής Ελμισιάν Αρτίν και ο φυσιοθεραπευτης της ομάδας Τζανής Αντρέας.

«Είμαστε χαρούμενοι που και φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στο Champions league και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε έναν όμιλο με τρεις καλές ομάδες και θα πρέπει να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό ώστε να μπορέσουμε να καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη θέση και να μπούμε στους ομίλους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά», δήλωσε ο αρχηγός της Βουλιαγμένης Μάριος Καπότσης.

Το πρόγραμμα της Βουλιαγμένης στον τρίτο προκριματικό όμιλο του Champions League πόλο ανδρών

  • Βουλιαγμένη - Ορτίτζια 
  • Πριμόριε Ριέκα - Βουλιαγμένη
  • Οραντέα - Βουλιαγμένη