Το τρομερό buzzer beater του Παπαναστασίου που «ξέρανε» τις ΗΠΑ (vid)

Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών

i

PrtScr

Το τρομερό buzzer beater του Παπαναστασίου που «ξέρανε» τις ΗΠΑ (vid)

Sportal newsroom 09:14 - 21.07.2023

Χάρη στο «χρυσό» γκολ του Αλέξανδρου Παπαναστασίου, η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών επικράτησε με 15-14 των ΗΠΑ και πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου.

Επειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, έκανε την ανατροπή και με buzzer beater του Παπαναστασίου επικράτησε 15-14 των ΗΠΑ, παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για τους «8» του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο Ίρβινγκ με γκολ στον παραπάνω έκανε το 14-13 με 1.25 να απομένει για το φινάλε. Σε αυτό το διάστημα η «γαλανόλευκη» κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη στο γκολ του Καλογερόπουλο. Στη συνέχεια έβγαλε άμυνα και στην στην επόμενη επίθεση ο Παπαναστασίου στη λήξη του χρόνου (για την ακρίβεια ένα δευτερόλεπτο πριν το φινάλε) έδωσε τη μεγάλη νίκη στην Εθνική με απίστευτο τρόπο.

Πλέον, η εθνική ομάδα περιμένει να δει τον επόμενό της αντίπαλο, ο οποίος θα προκύψει από χιαστί ματς ανάμεσα στο δεύτερο του τρίτου ομίλου και τον τρίτο του τέταρτου. Στον τέταρτο όμιλο η τρίτη θέση ανήκει στον Μαυροβούνιο, ενώ η δεύτερη θέση στον τρίτο όμιλο θα κριθεί μεταξύ Κροατίας και Ιαπωνίας, με τη νικήτρια ομάδα να τερματίζει δεύτερη.