Η αποστολή της Εθνικής ομάδας Πόλο ανδρών ενόψει του ευρωπαϊκού

Θοδωρής Βλάχος

i

Θοδωρής Βλάχος/ ©Intime

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας Πόλο ανδρών ενόψει του ευρωπαϊκού

Δημήτρης Χούπης 17:12 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 02.01.2024

Ο Θοδωρής Βλάχος έκανε γνωστή την αποστολή της Εθνικής ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η Εθνική ομάδα Πόλο ανδρών ξεκινάει την Παρασκευή (8/12) την προετοιμασία στο ΟΑΚΑ, ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ζάγκρεμπ (4-16 Ιανουαρίου). 

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος λοιπόν έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας, καλώντας 23 παίκτες για την προετοιμασία: 

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Θοδωρή Βλάχου: Μάνος Ζερδεβάς, Γιάννης Φουντούλης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Νικολαϊδης, Νίκος Γκίλλας, Γιώργος Δερβίσης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιάννης Αλαφραγκής (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Στάθης Καλογερόπουλος, Νίκος Παπασηφάκης (ΝΟ Βουλιαγμένης), Νίκος Λιμαράκης, Κώστας Γκιουβέτσης (Πανιώνιος), Μανώλης Σολανάκης, Νίκος Γαρδίκας (Απόλλων Σμύρνης), Νίκος Μητράκης (Υδραϊκός), Βαγγέλης Πούρος (ΑΝΟ Γλυφάδας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Δημήτρης Σκουμπάκης (ΝΟΒΙ Μπέογκραντ), Στέλιος Αργυρόπουλος (Φερεντσβάρος), Κώστας Κάκαρης (ΠΡΟ Ρέκο), Νίκος Παπανικολάου (Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ).

Η Εθνική ομάδα θα κάνει προετοιμασία την ίδια περίοδο με την Αυστραλία, με την οποία θα παίξει και δύο φιλικά. Την Τρίτη (12/12) θα είναι το πρώτο και το δεύτερο θα είναι δύο μέρες αργότερα (Πέμπτη 14/12)