Στην έβδομη θέση ο Εθνικός, 13-8 τον Παναθηναϊκό
i

© intime

Στην έβδομη θέση ο Εθνικός, 13-8 τον Παναθηναϊκό

Ο Εθνικός επιβλήθηκε με 13-8 του Παναθηναϊκού και κατέλαβε την έβδομη θέση στην Α1 πόλο ανδρών.

Την έβδομη θέση στην Α1 πόλο ανδρών κατέλαβε ο Εθνικός. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 13-8 του Παναθηναϊκού και τον προσπέρασε στην τελική κατάταξη.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο ματς με το προβάδισμα να αλλάζει πολλές φορές χέρια. Ο Εθνικός κατάφερε να πάρει διαφορά στο τρίτο οκτάλεπτο όταν και προηγήθηκε με ένα επιμέρους 7-1 για το 11-5 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Ο Τεσάνοβιτς ήταν ο πρώτο σκόρερ του Εθνικού με πέντε τέρματα. Ο Άντζιτς σημείωσε τρία γκολ για τον Παναθηναϊκό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το τριφύλλι είχε εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 13-8

Οκτάλεπτα: 2-3, 2-1, 7-1, 2-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 2, Τεσάνοβιτς 5, Μπέτο, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης 1, Μπεριστιάνος 1, Μαθιόπουλος 3, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος 1, Ζωγράφος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης 1, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 3, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π. 1, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.