Κοντά στην ευρωπαϊκή έξοδο το Περιστέρι, 12-10 το ΠΑΟΚ
i

© Intime

Κοντά στην ευρωπαϊκή έξοδο το Περιστέρι, 12-10 το ΠΑΟΚ

Το Περιστέρι έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πέμπτης θέσης στην Α1 πόλο ανδρών επικρατώντας με 12-10 του ΠΑΟΚ.

Πιο κοντά στην κατάληψη της πέμπτης θέσης στην Α1 πόλο ανδρών, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι το Περιστέρι. Η ομάδα του Κώστα Λούδη επιβλήθηκε με 12-10 του ΠΑΟΚ και έκανε το 1-0 στους μεταξύ τους αγώνες για τις θέσεις 5-6.

Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Αν ο ΠΑΟΚ πάρει τη νίκη, τότε όλα θα κριθούν σε τρίτο αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση, η ομάδα των δυτικών προαστίων θα καταλάβει την πέμπτη θέση.

Το Περιστέρι είχε σταθερά το προβάδισμα από το ξεκίνημα του αγώνα (3-1, 5-2) με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μειώνει σε 5-4 στο φινάλε της δεύτερης περιόδου. Η ομάδα των δυτικών προαστίων προηγήθηκε με 8-4 και 11-7 στην τρίτη περίοδο και έφτασε στη νίκη με σχετική άνεση.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 12-10

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-3, 4-3, 3-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης, Τοράκης 1, Πρέκας 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 2, Φώσκολος 2, Χρυσοσπάθης 3, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ 1, Μπιτσάκος Ανδρ.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Λασκαρίδης 2, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 1, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 4, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σάλεχ 1, Καραντζάς.