Κοντά στην παραμονή του στον ΠΑΟΚ ο Ντεν Ντρις

Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις

i

© Intime

Κοντά στην παραμονή του στον ΠΑΟΚ ο Ντεν Ντρις

Ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις είναι κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φοράει και τη νέα σεζόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις. Ο Βέλγος διαγώνιος είναι σε συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία.

Ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέκτησε το Κύπελλο στο final four της Καλαμάτας ενώ αγωνίστηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος όπου και απώλεσε τον τίτλο από τον Ολυμπιακό.

Ο Ντεν Ντρις «συστήθηκε» στο ελληνικό κοινό μέσω του ΠΑΟΚ όπου και αγωνίστηκε για δύο σεζόν. Το καλοκαίρι του 2021 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ πριν επιστρέψει στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2022.

Με την παραμονή του Ντεν Ντρις, ο ΠΑΟΚ κλείνει μία πολύ σημαντική υπόθεση. Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε τον Βουλκίδη, γεγονός που θα καθορίσει και τις μεταγραφικές εξελίξεις. Αν ο «δικέφαλος του βορά» επιλέξει να πορευθεί με ξένο πασαδορο, τότε θα πρέπει να επιλέξει Έλληνα κεντρικό, όπου θα κάνει δίδυμο με τον βασικό ξένο.

Αν ο ΠΑΟΚ προχωρήσει την υπόθεση του Ντίμα Φιλίποφ, τότε οι Θεσσαλονικείς θα πορευθούν με δίδυμο ξένων κεντρικών. Από εκεί και πέρα θα υπάρξει ξένος ακραίος. Επιθυμία του ΠΑΟΚ είναι και η παραμονή του Αλέξανδρου Ράπτη και την επόμενη σεζόν.