Παπαναστασίου: «Δεν θα αλλάξει κάτι δραματικά για μια κακή διοργάνωση»

Παπαναστασίου: «Δεν θα αλλάξει κάτι δραματικά για μια κακή διοργάνωση»

Sportal newsroom 23:09 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:09 - 12.01.2024

Η Εθνική πόλο ανδρών πρέπει να αφήσει πίσω της την ήττα από την Κροατία σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου.

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών ηττήθηκε με 13-8 από την Κροατία στον προημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8 στη διοργάνωση.

Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου σημείωσε δύο γκολ στο ματς με την Κροατία. Ο Έλληνας περιφερειακός σε δηλώσεις του μετά το τέλος του προημιτελικού, σημείωσε ότι η Εθνική δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις αλλαγές που έκανε η Κροατία στο τακτικό κομμάτι.

«Ήμασταν έτοιμοι για το παιχνίδι. Στην αρχή ήταν ένα παιχνίδι στα μέτρα μας θεωρώ. Μπορεί να χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και να δεχθήκαμε μερικά γκολ, αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω ότι το ελέγχαμε. Μετά το ημίχρονο έκανε κάποιες αλλαγές η Κροατία στο τακτικό κομμάτι, κυρίως στην άμυνα της. Έπρεπε και εμείς να ανταπεξέλθουμε και να προσαρμοστούμε σε αυτές τις αλλαγές, αλλά δεν τα καταφέραμε και μεγάλωσε η διαφορά», είπε αρχικά ο Παπαναστασίου.

Για τους επόμενους στόχους της Εθνικής που είναι το Παγκόσμιο και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ανέφερε: «Είμαστε στα μετάλλια τα τελευταία τρία χρόνια συνέχεια. Δεν θα αλλάξει κάτι δραματικά για μια κακή διοργάνωση. Για αυτές τις δύο διοργανώσεις θα δουλέψουμε το επόμενο διάστημα».