Ποδοσφαιρίστρια του Παναθηναϊκού έκανε την κούρσα της ζωής της στα 800 μέτρα (vid)

Ποδοσφαιρίστρια του Παναθηναϊκού έκανε την κούρσα της ζωής της στα 800 μέτρα (vid)

Sportal newsroom 19:07 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:06 - 14.07.2023

H Γεωργία - Μαρία Δεσπολλάρη, που παίζει στον Παναθηναϊκό, εντυπωσίασε στην κούρσα των 800 μέτρων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων.

Μία εντυπωσιακή κούρσα έκανε η Γεωργία - Μαρία Δεσπολλάρη στα 800 μέτρα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων. Η 20χρονη αθλήτρια του στίβου, που παίζει και ποδόσφαιρο, τερμάτισε δεύτερη στη σειρά της και κάνοντας ατομικό ρεκόρ, με χρόνο 2:02.31.

Η Δεσπολλάρη έχασε την πρωτιά από την Καμίλε Λάους για μόλις τρία δέκατα του δευτερολέπτου. Με την εξαιρετική της κούρσα, η αθλήτρια του Παναθηναϊκού χάρισε στην Ελλάδα 7 πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά της για παραμονή στην κορυφαία κατηγορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στον Παναθηναϊκό καις τον στίβο μετά την ομάδα ποδοσφαίρου. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και εκεί και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν στον Σύλλογο», είχε δηλώσει η Δεσπολλάρη μετά την ένταξή της στο τμήμα στίβου του Παναθηναϊκού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Δεσπολλάρη ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό της με τον Παναθηναϊκό. Η 20χρονη αθλήτρια θα αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα στην πρώτη εθνική κατηγορία. «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να πέτυχουμε τους στόχους μας, να βοηθήσω την ομάδα μου όσο το δυνατόν περισσότερο και να βελτιωθώ ατομικά», δήλωσε η Δεσπολλάρη μετά την ανανέωση του συμβολαίου της.