Η Πυλαία διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ
i

© Intime

Η Πυλαία διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ

Πηνελόπη Παπαδήμου 14:26 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:26 - 24.09.2023

Η ομάδα της Πυλαίας προχώρησε σε επίσημη διαμαρτυρία για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Handball premier.

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ έχει η Πυλαία. Η Ένωση επιβλήθηκε με 22-21 σε ματς της πρεμιέρας της Handball premier, ωστόσο η ομάδα του Μπάμπη Ανανιάδη διαμαρτύρεται για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης μιλάει για τρία «εξόφθαλμα» σφυρίγματα από τη διαιτητική ομάδα, σε σημείο που η Πυλαία ήταν μπροστά στο σκορ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλεί την Ομοσπονδία να εξετάσει το οπτικό υλικό και να προασπιστεί την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

«Κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης

ο ΑΕΣΧ Πυλαίας με αφορμή την ήττα της ομάδας μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών και το τρόπο που διαμορφώθηκε από την γηπεδούχο ΑΕΚ προβαίνει σε δημόσια διαμαρτυρία για την διαιτησία του αγώνα. Αποκορύφωμα , ενώ ο ΑΕΣΧ Πυλαίας προηγείτο με 18-20 τρία λεπτά περίπου πριν την λήξη του αγώνα, οι διαιτητές Καρυδακης Γιακαλής με τρία εξόφθαλμα σφυρίγματα σε βάρος της ομάδας μας διαμόρφωσαν το σκορ σε 21-20 και στο τελικό 22-21 σε βάρος μας. Η υπολειτουργία του κατεστραμμένου χρονομέτρου και η ανυπαρξία var, δεν αποτελούν άλλοθι σε κανένα για την αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος. Καλούμε τα αρμόδια όργανα της ΟΧΕ να εξετάσουν το καταγεγραμμένο οπτικό υλικό του αγώνα ,να επιληφθούν και να προασπίσουν με τις αποφάσεις τους την ομαλή και έντιμη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος

Γιώργος Μπαμπαρατσας», αναφέρει η Πυλαία.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η ανάρτηση της Πυλαίας για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με την ΑΕΚ. «Η ήττα της ομάδας μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Handball Premier από την περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ μέσα στην Αθήνα θα ήταν κάτι αναμενόμενο από τον φίλαθλο κόσμο.

Δυστυχώς κάπως έτσι το είδαν και οι ρέφερι του αγώνα και ενώ προηγείτο η ομάδα μας με 18-20 3 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα με τρία συνεχόμενα εξόφθαλμα σφυρίγματα σε βάρος μας χάσαμε με ένα τέρμα τον εκτός έδρας αγώνα μέσα στο γήπεδο της ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που πρωταγωνιστές ήταν οι παίκτες της Πυλαίας. Παραπέμπουμε το σχετικό λινκ για να δείτε τον αγώνα ,που δυστυχώς στερείτο χρονομέτρου, βαρ και κυρίως έντιμων σφυριγμάτων.

Η ομάδα μας συνεχίζει! Την Κυριακή στις 18:00 όλοι θα δώσουμε το παρόν στο Μίκρα 3 να τιμήσουμε την ομάδα στον αγώνα με την Νάουσα για την 2η αγωνιστική στην Handball Premier.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Ίγκνας Μπραζντέικις: Η πραγματική του θέση, το ποσοστό στο τρίποντο και η επιρροή από το ΜΜΑ
EUROLEAGUE

10:05 - 24.09.2023

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Ίγκνας Μπραζντέικις: Η πραγματική του θέση, το ποσοστό στο τρίποντο και η επιρροή από το ΜΜΑ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει δικό του τον Ίγκνας Μπραζντέικις, ενισχύοντας το ρόστερ του σημαντικά και το Sportal καταγράφει το προφίλ του Λιθουανού άσου με την αμερικανική επιρροή.

Θα προηγηθούν το Σάββατο στις 14:00 και την Κυριακή στις 14:00 οι αγώνες για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της γυναικείας ομάδας μας απέναντι στην ομάδα από το Λουξεμβούργο κατόπιν κοινής συμφωνίας.

Ο κόσμος μας θα είναι εκεί παρών και στα τρία παιχνίδια του Σαββάτου και της Κυριακής», σημειώνεται σχετικά.