Ιντάλγκο: «Έχω σιχαθεί και κουραστεί να κάνουν λάθη εις βάρος μας»

Σαλβαδόρ Ιντάλγκο

i

©intime

Ιντάλγκο: «Έχω σιχαθεί και κουραστεί να κάνουν λάθη εις βάρος μας»

Sportal newsroom 11:07 - 23.04.2023

Έξαλλος με τη διαιτησία του χθεσινού παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, που με ανάρτησή του στο Twitter έδειξε τη δυσαρέσκειά του.

Ο Ολυμπιακός χθες (22/4) γνώρισε την ήττα με 3-2 σετ από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και πλέον η σειρά των τελικών είναι 1-1. Μετά το τέλος του αγώνα οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» είχαν παράπονα για τη διαιτησία για μια απόφαση στο πέμπτο σετ την ώρα που αγώνας ήταν ισόπαλος 11-11. 

Συγκεκριμένα σε ένα καρφί ενός παίκτη του δικεφάλου, ο επόπτης έδωσε άουτ, ενώ ο πρώτος διαιτητής έδωσε μπλοκ άουτ με τον πόντο τελικά να δίνεται στον ΠΑΟΚ. Αυτή η απόφαση μάλιστα προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Ολυμπιακού. 

Με μία ανάρτησή του στο Twitter λοιπόν ο παίκτης των «ερυθρολεύκων» Σαλβαδόρ Ιντάλγκο έδειξε τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση αυτή, λέγοντας ότι αυτό δεν ήταν ανθρώπινο λάθος. Τόνισε δε ότι κουράστηκε να γίνονται λάθη κατά της ομάδας του

Ρούμογλου: Από τον ΠΑΟΚ στο Κονέκτικατ και από εκεί στην κορυφή του ΝCAA (vids)
ΜΠΑΣΚΕΤ

07:09 - 04.04.2023

Ρούμογλου: Από τον ΠΑΟΚ στο Κονέκτικατ και από εκεί στην κορυφή του ΝCAA (vids)

Ο Αποστόλης Ρούμογλου έγινε ο πρώτος Έλληνας πρωταθλητής στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα της Αμερικής. Κατέκτησε την κορυφή με το Κονέκτικατ, κάτι που… πλησίασε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ το 2017 με το Όρεγκον, ενώ στο αντίστοιχο πρωτάθλημα του βόλεϊ οι Xάκας και Μούχλιας είναι δις πρωταθλητές με το Πανεπιστήμιο της Χαβάης.

Η ανάρτησή του: 

«Έχω παίξει αρκετά σε όλο τον κόσμο και έχω πολλές εμπειρίες από πολλά παιχνίδια, αλλά αυτό που ζήσαμε σήμερα δεν ήταν ανθρώπινο λάθος. Εύχομαι και ελπίζω την Τρίτη οι οπαδοί μας να έρθουν και να γεμίσουν το γήπεδο. Ας το κάνουμε!

Σιχάθηκα και κουράστηκα με τους ανθρώπους που κάνουν λάθη εις βάρος μας! Είναι σχεδόν απίθανο να παίξεις βόλεϊ έτσι! Κάναμε τη δουλειά μας, αλλά λάθη ανθρώπινα σε τελικούς έχουμε αρκετά. 

Καληνύχτα σε όλους. Είναι ώρα για ξεκούραση και να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».