Ιντάλγκο για τα επεισόδια: «Υπερβολικά λυπηρά όσα συνέβησαν, μισώ τα καπνογόνα»

Ο Ιντάλγκο

i

© Glomex

Ιντάλγκο για τα επεισόδια: «Υπερβολικά λυπηρά όσα συνέβησαν, μισώ τα καπνογόνα»

Δημήτρης Χούπης 11:44 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 08.12.2023

Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο με μία ανάρτηση στο Twitter έδειξε τη δυσαρέσκειά του για τα όσα συνέβησαν έξω από το κλειστό του Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί στην αρχή προσωρινά και μετά οριστικά. Από τις συγκρούσεις ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας στο οποίο νοσηλεύεται ακόμα σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση. 

Έπειτα από τα όσα συνέβησαν έξω από το κλειστό του «Μελίνα Μερκούρη» ο ακραίος του Ολυμπιακού, Σαλβαδόρ Ιντάλγκο έδειξε τη δυσαρέσκειά του μέσω ανάρτησης στα social media. Ο Κουβανός αρχικά εξέφρασε τη λύπη του για τα επεισόδια, δήλωσε πως μισεί τα δακρυγόνα, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως είναι χαρούμενος που δεν κινδύνεψε η οικογένειά του. 

«Υπερβολικά λυπηρά όσα συνέβησαν σήμερα, μισώ τα δακρυγόνα, δεν είναι καθόλου καλό για έναν αγώνα βόλεϊ! Απλά είμαι χαρούμενος που αυτή τη φορά δεν συνέβη τίποτα στην οικογένειά μου που παρακολουθούσε τον αγώνα στο κλειστό. Λυπάμαι πολύ για όλους τους φιλάθλους, τους φίλους, την οικογένεια και ειδικά τα παιδιά που παρακολούθησαν τον αγώνα... θα τα πούμε σύντομα», έγραφε η ανάρτησή του. 

Εκατοντάδες γονείς έξω από το Αλλοδαπών 

Σε 424 προσαγωγές προχώρησε χθες η αστυνομία μετά τα επεισόδια προκειμένου να βρεθεί ο δράστης της επίθεσης στον αστυνομικό έξω από το κλειστό του Ρέντη. Τα άτομα αυτά μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής στην Πέτρου Ράλλη για να γίνει εξακρίβωση στοιχείων για το αν και ποιοι είχαν συμμετοχή στα επεισόδια. 

Από τις πρώτες πρωινές ώρες μάλιστα αρκετοί είναι οι γονείς και οι συγγενείς που βρίσκονται έξω από το μεταγωγών για να μάθουν εξελίξεις.