Καλμαζίδης: «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι - Το πλεονέκτημα έδρας δεν σημαίνει κάτι στους τελικούς»

Γιάννης Καλμαζίδης

i

© Intime

Καλμαζίδης: «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι - Το πλεονέκτημα έδρας δεν σημαίνει κάτι στους τελικούς»

Sportal newsroom 19:15 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:15 - 26.04.2023

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους τελικούς της Volleyleague γυναικών.

Χαμηλούς τόνους εν όψει τελικών πρωταθλήματος κράτησε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 3-1 σετ της Ένωσης και με 2-1 νίκες στα ημιτελικά θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι.

Το τριφύλλι, που τερμάτισε στην τρίτη θέση της κανονικής περιόδου, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με φόντο τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός θα έχει το πλεονέκτημα έδρας.

«Τα συναισθήματα είναι καταπληκτικά. Είναι πολύ έντονα και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να κάνουμε δεύτερο break στην έδρα της ΑΕΚ. Χάσαμε στο δικό μας γήπεδο αλλά καταφέραμε να βρούμε δύναμη και ενέργεια για να κάνουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι όπως σήμερα. Το πλεονέκτημα έδρας δε σημαίνει κάτι στους τελικούς με τον Ολυμπιακό. Το βασικό είναι η απόδοση της ομάδας. Αν παίξουμε καλά θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Το έχουμε αποδείξει αλλά κάθε φορά πρέπει να το αποδεικνύουμε. Είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά να αντιμετωπίσουμε αυτή τη δυσκολία», σημείωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά το τέλος του τρίτου ημιτελικού με αντίπαλο την ΑΕΚ.