Καραλής: «Τα μετάλλιά μας δεν μετράνε σε τίποτα, μετά από αυτό που συνέβη στα Τέμπη»

Εμμανουήλ Καραλής

i

© Intime

Καραλής: «Τα μετάλλιά μας δεν μετράνε σε τίποτα, μετά από αυτό που συνέβη στα Τέμπη»

Sportal newsroom 20:48 - 05.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:01 - 05.03.2023

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το πρώτο του μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση και στις δηλώσεις του το αφιέρωσε στον εαυτό του.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Εμμανουήλ Καραλής μετά το πρώτο του μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση αφού κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Άλμα επί Κοντώ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Σούπερ Καραλής: Δεύτερος στην Ευρώπη με άλμα στα 5,80μ.!
ΣΤΙΒΟΣ

19:51 - 05.03.2023

Σούπερ Καραλής: Δεύτερος στην Ευρώπη με άλμα στα 5,80μ.!

Η στιγμή της δικαίωσης για τον Εμμανουήλ Καραλή ήρθε! Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο άλμα επί κοντώ με 5,80μ. και σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική του παρουσία.

Ο Έλληνας αθλητής στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ αφιέρωσε την επιτυχία του στον εαυτό του, επισημαίνοντας ότι αυτή είναι η αρχή μια μεγάλης καριέρας:

«Το πήραμε! Είναι κάτι που ήθελα πάντα, ένα μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό. Από πέρυσι. Είμαι ευτυχισμένος που κατάφερα να είμαι σε θέση να είμαι ξανά χαρούμενος. Το αφιερώνω σε μένα», είπε αρχικά και στη συνέχεια τόνισε ότι έχει δουλέψει πολύ για αυτή τη στιγμή:

«Είναι μία αρχή μιας μεγάλης καριέρας. Με τον πατέρα μου και τον Πομάσκι δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε μέρα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει γι’ αυτό είμαι τόσο ήρεμος. Μπορούσα και το 5,85μ., αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Είμαι χαρούμενος για το μετάλλιο όμως. Τώρα αρχίζει η σοβαρή προπόνηση γιατί έβαλα παρακαταθήκη για πιο ψηλά. Είμαι αθλητής μεταλλίων που δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε μεγάλους αγώνες και να φέρνει μετάλλια στην Ελλάδα».

Όσο για το ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν επιστρέψει στη χώρα μας είπε: «Θα κάτσω με τους γονείς μου. Η τραγωδία που ζούμε δεν είναι κάτι εύκολο. Τα μετάλλια μας δεν μετράνε σε τίποτα, μετά από αυτό που συνέβη στα Τέμπη. Θέλω να πω συλλυπητήρια και δύναμη σε όσους έχασαν ανθρώπους τους στα Τέμπη».