Καστελάνι: «Κάναμε το πρώτο βήμα»
i

© Intime

Καστελάνι: «Κάναμε το πρώτο βήμα»

Sportal newsroom 22:34 - 11.04.2024

Ο Ντανιέλ Καστελάνι έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό της Volley League.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Volley League. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Μετς και ξεκίνησε με μπρέικ τη μεταξύ τους σειρά.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ο Ντανιέλ Καστελάνι σημείωσε ότι η ομάδα του έκανε το πρώτο βήμα, που είναι πολύ σημαντικό. Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στη νοοτροπία των παικτών του στο κλειστό του Μετς.

«Κάναμε το πρώτο βήμα, κερδίσαμε. Το πρώτο βήμα είναι πολύ-πολύ σημαντικό, πόσω μάλλον εκτός έδρας. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, κυρίως σε θέμα νοοτροπίας, η επιθετικότητά μας ήταν σε υψηλό επίπεδο. Δείξαμε χαρακτήρα. Είμαι πολύ χαρούμενος, κοιτάζουμε ήδη το επόμενο παιχνίδι», δήλωσε ο Ντανιέλ Καστελάνι.

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης είπε: «Πολύ καλή εμφάνιση, αν και δεν ήταν πολύ ποιοτικό το παιχνίδι, είχε πολλά λάθη, ήταν νευρικό, αλλά λογικό, ήταν ο πρώτος τελικός. Και οι δύο ομάδες ήθελαν αυτό το ματς, κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη. Σπάσαμε την έδρα του Παναθηναϊκού! Τώρα, θα επιστρέψουμε στο σπίτι μας, όπου πρέπει να συνεχίσουμε με νίκη».

Ο Γερμανός ακραίος του Ολυμπιακού Σαλβαδόρ Ιντάλγκο δήλωσε: «Σήμερα, ήταν μια πολύ καλή μέρα για εμάς, κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό 3-0. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση, ήμασταν πολύ καλοί στο σερβίς, ήμασταν σκληροί στο πρώτο και στο δεύτερο σετ. Τώρα, παίζουμε την Δευτέρα στο γήπεδό μας και καλώ όλους τους φιλάθλους μας να έρθουν. Σας θέλουμε εκεί, να μας στηρίξετε, να δημιουργήσετε ωραία ατμόσφαιρα. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί, είστε ο έξτρα παίκτης μας στο γήπεδο».